Ejekt Festival: Το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ

Το... πρώτο φεστιβάλ του καλοκαιριού, το Ejekt Festival, πραγματοποιείται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις 3 Ιουνίου, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού. Ανανεωμένο, με δύο διαφορετικές σκηνές, live και dance, και πολλά ονόματα από την ελληνική και διεθνή σκηνή, όπως οι New Order, Hooverphonic, Radio 4, Film, James Lavelle και Miss Kittin, υπόσχεται να μείνει αξέχαστο στους φίλους τόσο της rock όσο και της dance μουσικής σκηνής.
Ejekt Festival: Το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ

Για δεύτερη χρονιά η Detox παρουσιάζει το Ejekt Festival, ”το πρώτο φεστιβάλ του καλοκαιριού”, το Σάββατο 3 Ιουνίου, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού (γήπεδα baseball και ξιφασκίας).

Μετά τη διοργάνωση του 2005, το δεύτερο βήμα είναι πιο σταθερό, γνωρίζει καλύτερα που πατάει και δημιουργεί ισχυρότερο θόρυβο. Με δύο stages, Live και Dance Arena, με πολύ προσεγμένο bar service και εξαιρετικά facilities στο χώρο.

Στο δεύτερο Ejekt πρωταγωνιστούν:

Οι New Order, headliners της ζωντανής σκηνής, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με μια σπουδαία ιστορία 2 δεκαετιών και με αναρίθμητες επιτυχίες που σημάδεψαν την παγκόσμια μουσική σκηνή: Blue Monday, True Faith, World In Motion, Regret, Temptation, Krafty κ.ά., ζωντανά επί σκηνής.

Οι Hooverphonic, για πρώτη φορά σε ανοικτό χώρο, με νέο δίσκο και με καριέρα σε άνοδο. Οι Βέλγοι αποτελούν ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα των Ελλήνων και αυτή τη φορά θα δράσουν σε ιδανικό περιβάλλον.

Οι Radio 4 έρχονται στη χώρα μας μετά από μια φανταστική χρονιά, όπου αφού άλλαξαν κιθαρίστες, περιόδευσαν με τους Ravonettes και τους Libertines, έπαιξαν στο Coachella και σε πολλά άλλα φεστιβάλ. Μάλιστα, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για το γκρουπ από το Brooklyn αφού το Μάιο κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ τους.

Οι Film θα είναι η Ελληνική συμμετοχή της βραδιάς και θα έχουν τη πρώτη εμφάνιση εντός πόλης σε καλοκαιρινό event εδώ και πολλούς μήνες. Με το δεύτερό τους άλμπουμ, Angel B, να κάνει αίσθηση θα αποτελέσουν ένα καλό λόγο να βρεθεί κανείς νωρίς στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Dance Arena

Το Ejekt Festival είναι, όμως, και μια μεγάλη συνάντηση των φίλων της dance σκηνής. Έτσι φέτος φέρνει μερικά από τα σπουδαία διεθνή ονόματα της χορευτικής μουσικής, μερικά από τα οποία για πρώτη φορά στη χώρα μας:

Ο James Lavelle, o mastermind του project UNKLE, ο Γάλλος Vitalic, κατά κόσμον Pascal Arbez, σε live set, η έτερη Γαλλίδα - και αγαπημένη - Miss Kittin και ο Βορειο-Ιρλανδός τέκνο dj, Phil Kieran και οι ελληνίδες Marsheaux λίγο πριν το δεύτερο άλμπουμ τους.

Τιμές εισιτηρίων: 47 ευρώ προπώληση, 55 ευρώ ταμείο

Σημεία Προπώλησης: κινηματογράφοι Odeon Cosmopolis (Λ. Κηφισίας, Μαρούσι) και Odeon Star City (Λ. Συγγρού, Ν. Κόσμος), δισκοπωλεία Virgin Megastores, δισκοπωλεία Metropolis

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 9625105 ή επισκεφθείτε το site του Ejekt Festival.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v