Nokia Trends: ”Κινητή” συναυλία

H Kelis, οι Raveonettes, ο Timo Maas, οι Mikro και ο Miκael Delta έρχονται στο Αθηνών Αρένα, την Παρασκευή 26 Μαΐου, προκειμένου να προσφέρουν ”μουσικές και κινητές” εμπειρίες στους λάτρεις της μουσικής. Ο θεσμός Nokia Trends, που επισκέπτεται φέτος για πρώτη φορά την Ελλάδα, συνδυάζει εύστοχα τη μουσική με τις εφαρμογές πολυμέσων και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά σε όσους το παρακολουθήσουν. Δωρεάν είσοδος με επίδειξη ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Nokia Trends: ”Κινητή” συναυλία

Η Συναυλία Nokia Trends, ένα εναλλακτικό φεστιβάλ που συνδυάζει μουσική, mobility και την τέχνη των πολυμέσων , έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2006, στο Αθηνών Αρένα.

Ο διεθνούς φήμης DJ Timo Maas, η Kelis και οι Raveonettes μαζί με τους δικούς μας Μιχάλη Δέλτα και Micro, εγκαινιάζουν το θεσμό του Nokia Trends στην Ελλάδα και προσκαλούν το νεανικό, αθηναϊκό κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής σε μια βραδιά μουσικής και διασκέδασης που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε κάθε παρευρισκόμενο.

Η Συναυλία Nokia Trends, συνδυάζει διαφορετικά μουσικά ακούσματα από τους ποπ και R&B ήχους της Kelis, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το single Milkshake, μέχρι τους εναλλακτικούς ροκ ήχους των Raveonettes, καθώς και τα πιο ηλεκτρονικά ακούσματα των Mikro, του Mikael Delta και του Timo Maas.

Παράλληλα, στη φιλοσοφία του Nokia Trends ενσωματώνονται μία σειρά από mobility και γεγονότα πολυμέσων, τα οποία αναμένεται να απογειώσουν τη βραδιά.

Η έννοια του ”mobility” δηλαδή του συνδυασμού κίνησης με παράλληλες δραστηριότητες αποτελεί θεμελιώδη λίθο της φιλοσοφίας της Nokia ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο του θεσμού του Nokia Trends.

Η πολυλειτουργικότητα που απαιτείται από το σύγχρονο τρόπο ζωής εκφράζεται από τη Nokia με την ενσωμάτωση πολλαπλών λειτουργιών στα κινητά τηλέφωνά της, τα οποία εξελίσσονται όλο και περισσότερο σε φορητά pc, συσκευές μουσικής, φωτογραφικές μηχανές, ημερολόγια ενώ παράλληλα ενσωματώνουν μία σειρά από καινοτόμες λειτουργίες προκειμένου να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τυχεροί που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο ελληνικό Nokia Trend, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την έκφραση της έννοιας του mobility όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη ”μουσικοκινητική” εμπειρία που προτείνει το Nokia Trend, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα από το κινητό τους στον αριθμό 00447797806024 (με χρέωση όσο ένα απλό SMS) προκειμένου να λάβουν το δωρεάν ”κινητό εισιτήριο” τους. Στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης τα εισητήρια θα ”σκανάρονται” μέσω ενός ειδικού μηχανήματος, εξασφαλίζοντας έτσι την είσοδο μόνο στους κατόχους ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αποθηκευμένου στο κινητό.

Αντίστοιχες Συναυλίες Nokia Trends έχουν διοργανωθεί σε διάφορες χώρες ανά την υφήλιο με αφετηρία την Λατινική Αμερική το 2004. Από τότε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πολυεπίπεδη εμπειρία Nokia Trends μετατρέποντάς τη σε θεσμό, που φέτος πρόκειται να συμπαρασύρει στο ”μουσικοκινητικό” κύμα της εκτός από την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία την Πολωνία, την Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης επεσήμανε σχετικά με το Nokia Trends:

”Με μεγάλη περηφάνια, η Nokia διοργανώνει φέτος στην Ελλάδα τη Συναυλία Nokia Trends, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της νεολαίας στο χώρο της μουσικής. Πρόκειται για μία πραγματικά εκλεκτική εμπειρία μουσικής, κίνησης και πολυμέσων, την οποία φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε σε θεσμό, με σεβασμό στο όραμά μας να συνδέσουμε τους Έλληνες πολίτες όχι μόνο μέσω ποιοτικών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας αλλά και της μουσικής.”

Οι πύλες του πρώτου ελληνικού Nokia Trends θα ανοίξουν για το αθηναϊκό κοινό την Παρασκευή 26 Μαΐου 2006 στις 20:00, στο Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Nokia Trends.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v