Holiday on Ice: Τα ”διαμάντια” λάμπουν στην Αθήνα

Εννέα σπονδυλωτές ιστορίες με μαγεία, μυστήριο, λάμψη και περιπέτεια θα μαγέψουν και φέτος το ελληνικό κοινό, σε μια παράσταση–ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Το Holiday on Ice γιορτάζοντας τα 60 του χρόνια δημιούργησε τη νέα επετειακή παραγωγή Diamonds, η οποία παρουσιάζεται στην Ελλάδα από τις 26 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου.
Holiday on Ice: Τα ”διαμάντια” λάμπουν στην Αθήνα

Έχετε δει ποτέ μια σπηλιά από διαμάντια; Μια αρένα πάγου να μετατρέπεται σε νυχτερινό κλαμπ; Μια ζωντανή παρτίδα σκάκι να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας με πιόνια τους ίδιους τους χορευτές και σκακιέρα μια τεράστια παγοπίστα;

Έχετε δει καλλιτέχνες να ζωγραφίζουν στον πάγο έναν πίνακα του Seurat; Ένα αληθινό πειρατικό πλοίο φορτωμένο με κανόνια και πυροτεχνήματα να διασχίζει τον πάγο με άγριους πειρατές από την Καραϊβική και τις Βερμούδες; Μπορείτε να φανταστείτε να ζωντανεύει ο πλούτος της θάλασσας και όλοι οι θησαυροί του βυθού να απλώνονται μπροστά σας;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα λαμπερά νούμερα που συμβαίνουν στην πιο αστραφτερή παραγωγή της χρονιάς, το ”Diamonds”, την νέα παράσταση του Holiday On Ice.

Μια ”παράσταση–ταξίδι” μέσα στο χώρο και το χρόνο, από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα, από τα ύψη του αέρα μέχρι τα βάθη του ωκεανού. Με επίκεντρο την αναζήτηση του πολυτιμότερου λίθου, τα ”διαμάντια” θα ταξιδέψουν το κοινό σε κόσμους φανταστικούς, όπου τα παιδικά παραμύθια δημιουργούν μια σειρά από εντυπωσιακές ιστορίες γεμάτες δράση και περιπέτεια. Μία παράσταση, όπου τα διαμάντια δεν είναι άλλα από τους ίδιους τους χορευτές.

Το Holiday On Ice αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στα οικογενειακά θεάματα διασκεδάζοντας πάνω από 315 εκατομμύρια θεατές τα τελευταία 63 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το 2003 το Holiday On Ice επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας. Περισσότεροι από 65.000 θεατές παρακολούθησαν την παράσταση ”In Concert” ενώ το 2005 η παράσταση ”Hollywood” μάγεψε 82.000 θεατές σε 25 παραστάσεις στο Ολυμπιακό Ακίνητο του Badminton στο Γουδί.

Από το 1943, το Holiday on Ice έχει εμφανιστεί σε πάνω από 620 πόλεις και 80 χώρες, κατακτώντας με αυτό τον τρόπο τη δική του θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Σε αυτό το διάστημα, το Holiday on Ice έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος show πάνω στον πάγο. Θέατρο και χορός, όπερα και μιούζικαλ συνδυάζονται με την τέχνη του καλλιτεχνικού πατινάζ και με ακροβατικά εξαιρετικής τεχνικής. Οι βραβευμένες χορογραφίες μαγεύουν άτομα κάθε ηλικίας.

Η παράσταση ”Diamonds” δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την επέτειο των εξήντα χρόνων του Holiday on Ice.

Γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίσταση δημιουργήθηκε μια παγοπίστα που ξεπερνά τα 800 τ.μ. και περιβάλλεται από τους θεατές. Πάνω της φιλοξενούνται 50 χορευτές καλλιτεχνικού πατινάζ με Oλυμπιακές διακρίσεις. Χορευτές από 20 διαφορετικές χώρες εμφανίζονται με πάνω από 350 εντυπωσιακά κοστούμια, σε μια παράσταση με πυροτεχνήματα, ειδικά εφέ και μοναδικά σκηνικά.

Απ’ το γεμάτο ενέργεια Charleston, στις μεγαλύτερες επιτυχίες των Sting, Coolio και Pink Floyd και από τον Robert Palmer στη Shakira και τους Queen, η μουσική επιμέλεια του ”Diamonds” ανήκει στον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Emilio Kauderer.

Η πρωτότυπη σύλληψη και η αέρινη χορογραφία οφείλεται στην δύο φορές βραβευμένη με Emmy, Sarah Kawahara, ενώ υπεύθυνος για την σκηνοθεσία είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής καλλιτεχνικού πατινάζ, Robin Cousins.

Από τις 26 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου το Holiday on Ice έρχεται και πάλι στη χώρα μας με μια ολοκαίνουργια, επετειακή υπερπαραγωγή.

Οι παραστάσεις αρχίζουν την Παρασκευή 26 Μαΐου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 4 Ιουνίου. Όσοι αγοράσουν τα εισιτήριά έως τις 16 Μαΐου έχουν έκπτωση 10 ευρώ σε κάθε εισιτήριο. Οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται από 8 ευρώ έως 47 ευρώ ανάλογα με τη μέρα και την ώρα της παράστασης.

Για πληροφορίες παραστάσεων και κρατήσεις εισιτηρίων επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 8840600 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της παράστασης.

Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, Ολυμπιακά Ακίνητα - Tae Kwon Do

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v