Τα καλύτερα μπαρ για ατόφια mainstream ξενύχτια

Καλή και η εναλλακτική φασούλα, αλλά κάποια βράδια θες απλά και ξεδιάντροπα να ακούσεις mainstream ήχους. Πού θα πας;
Τα καλύτερα μπαρ για ατόφια mainstream ξενύχτια

Το mainstream στη διασκέδαση ζει και βασιλεύει και κρατά εδώ και χρόνια από κοντά τους φανατικούς του θαυμαστές. Ωραία η «ενάλλα», αλλά υπάρχουν φορές που απλά θες να παραδοθείς στην αγκαλιά του εγχώριου ελληνικού ποπ και του ξένου μπητακίου που βαρά ανηλεώς.

Για όλες εκείνες λοιπόν της βραδιές, τα παρακάτω μαγαζιά κρατούν ψηλά τα σκήπτρα της μεϊνστρημίλας χωρίς καμία ντροπή. Και πολύ καλά κάνουν.

Ιστιοπλοϊκός

Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς, τηλ.: 210 4134084

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Istioploikos (@istioploikoscafe)



Από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά στο Μικρολίμανο, ο Ιστιοπλοϊκός απολαμβάνει από το προσεγμένο ντεκ του στον πρώτο όροφο υπέροχη θέα στο Σαρωνικό, η οποία απογειώνει την όλη εμπειρία του παρταρίσματος. Τα Σαββατοκύριακα το κέφι χτυπάει κόκκινο με greek parties, αλλά και την μπάντα των Alcatrash, η οποία συνήθως παίζει τα Σάββατα κάνοντας ένα λάιβ πέρασμα από όλες τις μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες των τελευταίων ετών. Το απλό ποτό κοστίζει 8€, η κράτηση με μπουκάλι τα Σαββατοκύριακα απαραίτητη.

Ruins

Τσακάλωφ 4, Κολωνάκι, τηλ: 6945740741



Στον hip πεζόδρομο της Τσακάλωφ που κάθε στιγμή της ημέρας κόσμος περνά, κάθεται και φεύγει, το Ruins ξεχωρίζει για τον κεφάτο χαρακτήρα, το καλό φαγητό και τα δυνατά κοκτέιλ του. Τα βράδια εδώ οι mainstream μουσικές έχουν την τιμητική τους με τον Dj να κάνει πέρασμα από όλες τις εκκωφαντικές επιτυχίες των ημερών και να αφήνει πίσω του… συντρίμμια. Ο χώρος είναι μικρός και φινετσάτος, με όμορφη διακόσμηση, ενώ το μπαρ του είναι άρτια εξοπλισμένο με ψαγμένα spirits. Το απλό ποτό στα 8€.  

Balthazar

Τσόχα 27 και Βουρνάζου, Αμπελόκηποι, τηλ: 2106441215

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Balthazar (@balthazar_athens)



Από τα παλαιότερα και πιο στιλάτα μπαρ των Αμπελοκήπων, το Balthazar φιλοξενείται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό της οδού Τσόχα και έχει έναν πανέμορφο κήπο ο οποίος τα βράδια γεμίζει από κόσμο που λικνίζεται κατά κύριο λόγο σε mainstream ελληνικά ακούσματα, αλλά και ηλεκτρονικά μπιτάκια. Εδώ θα βρεις από πιτσιρίκια μέχρι 50 plus, ενώ η κράτηση είναι απαραίτητη και η πόρτα απαιτητική. Το απλό ποτό στα 9€, τα κοκτέιλ στα 11€.

Banana

Αρδηττού 1, (απέναντι από το κολυμβητήριο του Εθνικού), τηλ: 698 100 91 90

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Banana Athens ® (@banana_athens)



Το αγαπημένο «νησάκι» στην Αρδηττού, εμπλουτίζει για ακόμα ένα καλοκαίρι το πρόγραμμά του με καθημερινά πάρτι με mainstream ήχους και σου δίνει την ευκαιρία να αποδράσεις από την πόλη χωρίς να ξεμυτίσεις πέραν των συνόρων τις. Χαμός γίνεται κάθε Παρασκευή στα #SuckMyGreek Parties με ελληνικές επιτυχίες, ενώ τα Σάββατα επικρατεί πανδαιμόνιο με το #BiGBANGTheParty, στο οποίο θα ακούσεις τον αφρό του εγχώριου και ξένου mainstream. Το απλό ποτό στα 8€, η κράτηση απαραίτητη.

Block 146

Χαρ. Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία, τηλ: 21 0620 9680


Στην Νέα Ερυθραία, γίνεται το έλα να δεις. Οι προτιμήσεις των Djs στο δημοφιλές αυτό μπαρ βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση με τα θέλω του κόσμου, ο οποίος χορεύει σε πάσης φύσεως ανεβαστικά beats – ελληνικά και ξένα, σε parties όπως τα Route 69 κάθε Τρίτη και τα Mujer τις Πέμπτες. Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στα Black Out, ενώ κάθε Κυριακή τα ελληνικά δίνουν το παρόν στα Dry Ice. Η κράτηση απαραίτητη, το απλό ποτό στα 8€.

Οla ellinika

Ζαγρέως 2, Γκάζι, τηλ: 21 0347 6838



Ακριβώς δίπλα από το χειμερινό του πόστο, το απόλυτο μαγαζί για τις απόλυτες ελληνικές επιτυχίες τα λέει… όλα με το όνομά του και υπόσχεται βραδιές με 100% εγχώριο mainstream προϊόν, οι οποίες παίρνουν τα πάνω τους μετά τα μεσάνυχτα και κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε κάποιες περιπτώσεις θα ακούσεις και ξένες επιτυχίες, σε μικρότερη όμως κλίμακα. Η είσοδος στα 10€ με ποτό στο μπαρ, το απλό ποτό στα 8€.

Cartel

Ακτή Κουμουνδούρου 62, Πειραιάς, τηλ: 21 0412 5378



Από τα ελάχιστα μαγαζιά στο Μικρολίμανο που κάνουν ακόμα σαματά, το Cartel είναι ο απόλυτος προορισμός για να ξεφαντώσεις με αυθεντικό, κλασικό και απενοχοποιημένο λαϊκοπόπ. Ανοίγει από το πρωί για καφέ, αλλά αν θες να ξεκινήσεις νωρίς την mainstream βραδιά σου θα το βρεις να ανεβάζει ένταση από το απόγευμα, ενώ τα βράδια ο κόσμος κατανέμεται εξίσου στον πρώτο όροφο αλλά και κάτω χορεύοντας σαν να μην υπάρχει αύριο. Το απλό ποτό στα 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v