Ξανανοίγει ο Αρχάγγελος μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του

Το θρυλικό μπαρ του Κολωνού επιστρέφει από σήμερα στις αθηναϊκές νύχτες, υπό την διεύθυνση ενός παλιού γνώριμου.
Ξανανοίγει ο Αρχάγγελος μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του
Το θρυλικό μπαρ του Κολωνού που έκλεισε τις πόρτες του το περασμένο φθινόπωρο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του Σωτήρη Λαφαζάνη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, επιστρέφει για να ξαναβάλει φωτιές στις νύχτες μας.

Το τιμόνι του Αρχάγγελου αναλαμβάνει τώρα ο Πέτρος Ξανθόπουλος, που μετρά ήδη δώδεκα χρόνια πίσω από την κοσμαγάπητη μπάρα του μαγαζιού, και ο οποίος υπόσχεται να διατηρήσει αναλλοίωτη την ταυτότητα και βέβαια τις μουσικές για τις οποίες χιλιάδες Αθηναίοι αγάπησαν το ξενυχτάδικο του Κολωνού.

Έτσι λοιπόν από σήμερα επιστρέφουμε στο 1 της οδού Κίμωνος για να ακούσουμε παλιά, αυθεντικά λαϊκά από τις 18.00 ως το ξημέρωμα.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ο Αρχάγγελος πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το μακρινό 1996 στην οδό Τάκη στου Ψυρρή, μετακόμισε αργότερα στην Πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου και κατέληξε τελικά εκεί που τον βρίσκουμε σήμερα.

Το ποστ για την επανέναρξη στη σελίδα του Αρχάγγελου στο Facebook έχει ως εξής: «Ο Αρχάγγελος ξανανοίγει υπό την διεύθυνση του Πέτρου. Εμείς η οικογένεια του Σωτήρη ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Πέτρο. Χρειάστηκε λίγος χρόνος αλλα τελικά καταφέραμε να ξανανοίξουμε τον Αρχάγγελό σου. Εύχομαι να μας κοιτάς από ψηλά χαμογελαστός και να έχουν γίνει όλα έτσι ακριβώς όπως τα ήθελες. Θα είσαι πάντα δίπλα μας Σωτήρη. Την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 σας περιμένουμε να τα πούμε και να τα πιούμε με αγαπημένα τραγούδια και αγαπημένα πρόσωπα! Στο γνωστό μας Αρχάγγελο από τις 18:00 μμ».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v