Τα πιο κουλ παγωτατζίδικα

Ο ήλιος επιτέλους αποφάσισε να μας ζεστάνει και εμείς τον καλωσορίζουμε με μία (ή και δύο) μπάλες τέλειου παγωτού.
Τα πιο κουλ παγωτατζίδικα
Σαν να λαχταρήσαμε ένα δροσερό και κρεμώδες παγωτάκι τώρα που μπήκε η άνοιξη και μυρωδιές λουλουδάτες (οκέι, μαζί με γύρη) κατέκλυσαν την πλάση. Βολτάρουμε σε διάφορες γωνιές της Αθήνας και απολαμβάνουμε τα καλύτερα παγωτά.

Στο Le Greche (Μητροπόλεως 16, Σύνταγμα) για αυθεντικό χειροποίητο gelato, σε γεύσεις όπως το πολύ ιδιαίτερο Mont Blanc με κάστανο, ανθόγαλο και μαρέγκα, αλλά και το συγκλονιστικό Tiramisu με μασκαρπόνε, καφέ και καλούα.

Η αγαπημένη γεύση Ricotta με Aperol και φλούδες περγαμόντο επέστρεψε στο Le Greche και αυτή την φορά θα παραμείνει στο...

Posted by Le Greche, Agia Paraskevi on Wednesday, 6 April 2022


Στην Τούλα, στο Παγκράτι (Ευτυχίδου 41) για παγωτό μουστάρδα (ναι, καλά άκουσες) που «μαγειρεύεται» με ολόκληρα κομμάτια αμύγδαλου, λαχταριστή καραμέλα, θυμαρίσιο μέλι, ανθόνερο και πρόβειο γάλα.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ❣❣❣

Posted by Ζαχαροπλαστείο ΤΟΥΛΑ on Thursday, 8 June 2017


Στο Zuccherino του Παλαιού Φαλήρου (Αγ. Αλεξάνδρου και Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο) για πολυφημισμένο παγωτό των Νοτίων Προαστίων.  Στο Death by Chocolate ορκίζονται οι λάτρεις της σοκολάτας.



Πάμε σε κάτι λιγότερο χίπστερ -καθόλου δηλαδή- αλλά παραδοσιακό. Στην Χαρά στην Πατησίων (στο 339, για την ακρίβεια) για το εκμέκ της που ένας παλιός αστικός μύθος λέει ότι είναι το καλύτερο της Αθήνας, και για το Σικάγο που αγαπούν οι νοσταλγοί των 80s και του ροκ εν ρολ.

#xarapatisserie #christening #weddingday  #delicious

Posted by Ποδήλατο παγωτού - Ζαχαροπλαστείο "Χαρά" on Friday, 30 July 2021


Στη σχετικά πρόσφατη άφιξη του Ψυρρή που ακούει στο όνομα Κόκκιον (Πρωτογένους 2) και φτιάχνει χειροποίητο παγωτό φιστίκι, αλλά και πιο εναλλακτικές γεύσεις, σαν το χειροποίητο ξυλάκι παγωτό με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας με 85 % κακάο και παγωτό ανθόγαλο. Σημείωση για τους λάτρεις του καλού γάλακτος, το κατάστημα προμηθεύεται γάλα ΕΒΟΛ για τα παγωτά του. 

Χειροποίητο ξυλάκι παγωτό 

🍦

με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας 

με 85 % κακάο & παγωτό Ανθόγαλο 

με φρέσκο γάλα ΕΒΟΛ 

@...

Posted by Kokkion on Friday, 1 April 2022


Στον Σουρλαντζή που ξεκίνησε ως αγελαδοτρόφος και δημιούργησε το 1967 το μοναδικό γαλακτοζαχαροπλαστείο της περιοχής. Στο Κορωπί, στη Βασ. Κωνσταντινου στον αριθμό 121 το χειροποίητο παγωτό με φρέσκο γάλα και την αγαπημένη σε όλους γεύση της Lila Pause.

Στον ναό του παγωτού των Δυτικών Προαστίων, στην Παγωτο-frenia (Καραϊσκάκη 39, Χαϊδάριι) για την γεύση μελομακάρονο είτε το κολασμένο τσουρέκι με γέμιση πραλίνα σε παγωτό.

Νέος μήνας= ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v