Τέλεια μπαράκια για να βγεις με την αντροπαρέα

Τι θέλει η παρέα; Μπίρες; Ουίσκι; Χορό; Ροκιές; Απ’ όλα έχουν αυτά τα μπαρ και είναι ό,τι πρέπει για αντροπαρέες.
Τέλεια μπαράκια για να βγεις με την αντροπαρέα

Νοστάλγησες μια έξοδο με φίλους; Μια αντρική έξοδο με φίλους; Μήπως ήρθε η ώρα να την κανονίσεις; Ναι καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε μια μέρα και να μπορέσουν όλοι.

Όμως αν τα καταφέρατε, τότε δες παρακάτω ποια μπαρ θα φιλοξενήσουν ιδανικά τις παρεΐστικες εξόδους σας, για κάθε γούστο και διάθεση.

Barreldier
Βουλής 7, Κέντρο, τηλ: 2103254711

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barreldier (@barreldier)



Με εμβληματικές λάμπες τύπου Emeralite, μία ατελείωτη κάβα να στολίζει το μπαρ, και δερμάτινα άνετα σκαμπό, το Barreldier ξέρει να σερβίρει γευστικά κοκτέιλ από παλαιωμένα spirits, και ψαγμένες ετικέτες από ρούμι και ουίσκι. Ιδανικό για μια χαλαρή έξοδο καθημερινή με τα αγόρια ή για πιο ανεβαστικά σκηνικά τα Σαββατοκύριακα, όπου «τσιμπάει» τη μουσική και γίνεται ένα ωραιότατο μπαρ για ξενύχτι. Εξαιρετικό το Dry Martini του, από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει. Τα απλά ποτά στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Hippy 3
Σπύρου Μερκούρη 22Α, Παγκράτι, τηλ. 21 0725 1154

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HIPPY3 (@hippy3athens)



Από τα πλέον δημοφιλή μπαρ για να κάνεις παιχνίδι, το κοσμαγάπητο Hippy 3 είναι πάντα γεμάτο, πάντα κεφάτο, πάντα παρεΐστικο. Εδώ θα έρθεις για χορό στο εσωτερικό του, για κοινωνικοποίηση, για καθαρά ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ενώ αν έρθεις νωρίς και πεινάσεις μπορείς να τσιμπολογήσεις και νόστιμα σνακ. Τα βράδια οι μουσικές παίζουν με mainstream rock, indie μελωδίες και γίνεται το έλα να δεις. Το απλό ποτό κοστίζει 7€, κοκτέιλ από 8€.

Λουξ
Θεσσαλονίκης 9, Θησείο, τηλ: δεν έχει


Στο νοητό σύνορο μεταξύ Θησείου και Πετραλώνων, οι χρωματιστές καρέκλες απλωμένες στο πλακόστρωτο, με φόντο τα δέντρα της οδού Θεσσαλονίκης και τα βαγόνια του Ηλεκτρικού στήνουν σκηνικό για 80s φάση σε χωρίο της επαρχίας. Ένα σκηνικό που δεν απαρνιούνται οι φανατικοί θαμώνες του Λουξ, ως επί το πλείστον αντροπαρέες, ενός χύμα καφενείου που ξεκινάει με καφεδάκια και συνεχίζει ως αργά το βράδυ με ρακές, μπύρες μεζέδες και φτηνά ποτά, από 5,50€.

Tales of Ales
Μιλτιάδου 19, τηλ: 21 0325 2540



Η παρέα θέλει σωστή, χειροποίητη μπίρα; Στο κέντρο της πόλης, ο πεζόδρομος της Μιλτιάδου προσφέρεται για άραγμα στα βαρελάκια που βγάζει αυτό το ψαγμένο ζυθο-μπαρ και δοκιμές συνοδεία ωραίων rock και όχι μόνο μουσικών. Η ποικιλία που θα βρείτε εδώ είναι τεράστια, με διαρκείς εναλλαγές σε βαρέλι και φιάλες, ενώ συχνά διοργανώνουν και party με διάφορα είδη μουσικής – punk rock, funk, darkwave κ.α. Τιμές από 4€ το pint το βαρέλι.

Interpid Fox
Τριπτολέμου 30, Γκάζι, τηλ: 21 0346 6055

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by intrepidfoxathens (@intrepidfoxathens)



Μπιλιάρδο, ροκ, παγωμένες μπίρες και η βραδιά τώρα ξεκινά. Αν δεν σκέφτεσαι καλύτερο φόντο για την έξοδο με τα αγόρια τότε βάλε πλώρη για το Γκάζι, εκεί όπου το Interpid Fox έχει φτιάξει το δικό του καταφύγιο για τους λάτρεις των σκληρών μουσικών. Τα Σάββατα μπορεί να πετύχεις και live show με χορεύτριες να λικνίζονται σε ήχους Marilyn Manson. Το απλό ποτό στα 7€, μπίρες από 4€.

Salto Mortale
Πίνδου 6, Πεύκη, τηλ: 210 8056490

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salto Mortale Bar (@saltomortale_bar)



Μπαρ συνοικιακό από αυτά που έχουν εκλείψει πλέον, το Salto Mortale στην Πεύκη είναι από εκείνα τα μαγαζιά που πήγαινες με την παρέα εκείνα τα ωραία φοιτητικά χρόνια και οι ώρες κυλούσαν αργά. Μπορεί να μην είσαι φοιτητής πια, όμως το εσωτερικό του τα βράδια έχει την ιδανική ατμόσφαιρα για να κάτσεις να τα πιείς, να τα πεις, να ακούσεις ωραίες μουσικές (funk , soul, λίγο reggae, αρκετό freestyle) και να απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία από μπίρες. Το απλό ποτό στα 7€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v