Σπάσε τον πάγο: Μπαρ στην Αθήνα για πάσης φύσεως γνωριμία

Στην Αθήνα την ερωτική πολλά μπαράκια ευνοούν όσους θέλουν να βγουν για γνωριμία. Αν δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις, τα μαζέψαμε σε μία χοτ λίστα.
Σπάσε τον πάγο: Μπαρ στην Αθήνα για πάσης φύσεως γνωριμία

Όταν λέμε πάσης φύσεως γνωριμία εννοούμε ερωτική γνωριμία και όσοι είναι globetrotters θα συμφωνήσουν πως, τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά εδάφη, η Αθήνα είναι μία από τις πιο ερωτικές πρωτεύουσες της ηπείρου. Σε αυτά τα μπαράκια, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Πλυντήριο

Δεκελέων 36, Γκάζι, τηλ. 698 026 8403



Εάν έχεις πατήσει τα τριάντα θα σου προτείναμε να συνεχίσεις στο επόμενο μπαρ της λίστας. Για εσένα που είσαι μικρότερ@ έχουμε να σου πούμε ότι το έμπειρο αυτό μπαρ έχει αποτελέσει εδώ και χρόνια επίκεντρο γνωριμιών που γεννήθηκαν υπό τους τρας ήχους των 80s, 90s, και 00s. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να κοινωνικοποιηθείς ενώ χορεύεις Μπίγαλη ή Μπρίτνεϊ; Το Πλυντήριο θα το βρεις ανοιχτό μετά τις 11 (δουλεύει με νυχτερινό ρεύμα, χοχο) και αν θέλεις να κεράσεις ποτάκι, θα χρεωθείς 6 ευρώ.

Άγιος

Διδότου 31Α, Κολωνάκι, τηλ. 21 0364 7968

Της νυχτας οι αμαρτωλοι.

Posted by Ο ΑΓΙΟΣ on Friday, 5 June 2020


Δε σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα. Για μια νύχτα παράνομα, αχ, περπάτησα. Ο Άγιος, αν και άγιος, ενδείκνυται για βραδιές ακολασίας. Αν ανήκεις σε εκείνους που αγαπάνε τα ελληνικά, τότε στα σύνορα μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων είναι μονόδρομος για τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Εδώ θα ακούσεις ελληνικά τραγούδια από τη δεκαετία του '50 ως τη δεκαετία του '90, και θα γνωρίσεις κόσμο σε οίστρο που αγαπά το ελληνικό τραγούδι και την κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 7€.

Off the Chain

Ζωοδόχου Πηγής 25, Εξάρχεια τηλ. 21 3040 0369

Posted by Off the Chain on Sunday, 6 September 2020


Αρκετά με το τρας, πάμε στα βαθιά Εξάρχεια, εκεί που μεσουρανεί το πανκ και το μέταλ. Αν πέρασες μια βραδιά με την παρέα, το ζευγάρι έφυγε και εσύ με τ@ φίλ@ σου θέλετε να φλερτάρετε, δώστε μια ευκαιρία στο αφτεράδικο του Off. Γεμάτο με εναλλακτικό κόσμο, σερβίρει ψαγμένα μπιρόνια, καθαρά ποτά. Εκτός από πανκ και μέταλ θα ακούσεις και indie, new wave ή rock ‘n’ roll μελωδίες. Για πιο ξέφρενες καταστάσεις προτείνουμε το Σάββατο. Το απλό ποτό στα 7 ευρώ.

Frau

Φειδίου 6, Εξάρχεια, τηλ. 21 0381 0640

Posted by FRAU cafe-bar on Tuesday, 3 January 2017


Τώρα μπαίνουμε στη φωλιά του φλερτ, εκεί που η ανταλλαγή λογαριασμών ίνσταγκραμ παίρνει φωτιά. Το αρτιστίκ μπαράκι της Φειδίου με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τον χαρακτηριστικό πίνακα της Φρίντα Κάλο είναι ό,τι πρέπει για να χορέψεις και να γνωρίσεις κόσμο. Από τις δύο περίπου το μαγαζί παίζει άκρως ξεσηκωτικές μουσικές, ενώ λόγω χώρου δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες. Επιστράτευσε υπομονή γιατί ίσως περιμένεις λίγη ώρα για να μπεις. Ωστόσο ο κλασικός σερβιτόρος του θα σου σερβίρει κι έξω ό,τι παραγγείλεις και, αν είσαι ευγενικός, θα το συνοδεύσει με χιομουράκι. Το απλό ποτό στα 5€.

Μπρίκι

Δορυλαίου 6, Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6452380

Posted by Μπρίκι on Wednesday, 17 November 2021


Η ξύλινη μπάρα του αποτελεί εγγύηση για ένα φλερτ ή έστω για μια τίμια απόπειρα φλερτ. Αλλά κι απ’ έξω δεν γίνεται λιγότερος χαμούλης. Το Μπρίκι είναι κάτι παραπάνω από ένα μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση, είναι συνέχεια γεμάτο, παίζει ωραίες μουσικές και είναι συνυφασμένο με διάθεση για φλερτ και κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 7 ευρώ. 

7 Jokers

Βουλής 7, Κέντρο, τηλ. 2103219225



Μπαρ-πρωταγωνιστής σε κάθε λίστα που αφορά το φλερτ και όχι άδικα – να προσθέσουμε. Είναι το απόλυτο αφτεράδικο, έχει αλλοπρόσαλλα όμορφη διακόσμηση, αποτελεί σημείο συνάντησης, αλλά και γνωριμιών για όσους ξέρουν, σημείο αναφοράς για εκείνους που εκτιμούν την ποιοτική μουσική και τα ακόμα καλύτερα, καθαρά ποτά και κοκτέιλ. Είναι μικρό μέσα κι αυτό σημαίνει πως φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Συνοδεία μιας Πίνια Καυλάντα (ναι, σερβίρουν τέτοιο κοκτέιλ). Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v