Μπαρ ό,τι πρέπει για γυναικοπαρέες

Θέλετε να βγείτε με την κοριτσοπαρέα και αναρωτιέστε πού θα πάτε; Έχουμε μερικές προτάσεις εδώ.
Μπαρ ό,τι πρέπει για γυναικοπαρέες

Δεν είναι κάθε μέρα η ίδια. Άλλες μέρες θέλετε να πιάσετε ένα άνετο τραπέζι, να πιείτε το ασύρτικο σας και να συζητήσετε για κάθε ερωτικό ή σεξουαλικό ζήτημα, άλλες φορές θέλετε να φλερτάρετε δίχως αύριο κι άλλες να χορέψετε μέχρι να μη μας κρατάνε τα πόδια σας. Για κάθε λοιπόν φεμ διάθεση, έχουμε να προτείνουμε κι από ένα μπαρ.

Για όταν θέλετε να πιείτε το ποτό σας με σηκωμένο το μικρό δαχτυλάκι:

Chez Michel

Ηροδότου 15, Κολωνάκι, τηλ. 21 5551 0090



Στου Μιχάλη, αν θέλετε να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, για να πάτε οφείλετε να έχετε μπει σε «σικ» μουντ. Σε αυτό το γλυκύτατο café- bistrot με την κλασάτη οροφή του, αυτό το σμαραγδένιο χρώμα στους τοίχους, τους γκράντε πολυελαίους και την πλούσια λίστα οίνων με διεθνείς και εγχώριες ετικέτες θα νιώσετε πιο Sex and the City από ποτέ. Οι τιμές για κρασί σε ποτήρι ξεκινούν από 5 ευρώ, τα απλά ποτά στα 7 ευρώ.

Για όταν θέλετε να κουνηθείτε χωρίς ντροπές:

Άγιος

Διδότου 31Α, Εξάρχεια, τηλ. 21 0364 7968



Μετά το Chez Michel, αν έχετε διάθεση να χορέψετε με ύμνους της εγχώριας σκηνής, χωρίς να σας ενδιαφέρει ποιος σας κοιτάει και αν σας κρίνουν -όπως συμβαίνει σε διάφορα μαγαζιά- ο Άγιος είναι must προορισμός αφού οι θαμώνες του είναι συνήθως μεθυσμένοι. Εδώ θα ακούσετε ελληνικά τραγούδια από τη δεκαετία του '50 ως τη δεκαετία του '90, και θα γνωρίσετε κόσμο που αγαπά το ελληνικό τραγούδι και την κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 7€.

Για όταν θέλετε να χορέψετε αλλά όχι ελληνικά:

Bronco

Πλουτάρχου 10, Κολωνάκι, τηλ. 21 0725 0007



Μπορεί μετά το Chez Michel να μη θέλετε να χορέψετε σε ρυθμούς ελληνικούς, αλλά κάτι πιο ροκ. Στο μπαρ του Bronco τα κορίτσια ξενυχτάνε και δεν έχουν μυστικά, αφού εκεί όλα είναι χαλαρά. Αν πάλι δεν θέλετε να μπείτε μέσα, αλλά θέλετε να είστε κοντά στο τζέρτζελο, ο μικρός και προσεγμένος εξωτερικός του χώρος, τώρα είναι μεγαλύτερος και με περισσότερα τραπεζάκια. Για ένα ποτό θα πληρώσετε περί τα 7 ευρώ.

Για όταν θέλετε να πιείτε τα κοκτεϊλάκια σας:

Bartesera

Κολοκοτρώνη 15, Στοά Πραξιτέλους, τηλ: 210 3229805



Δεν είναι μόνο το Chez Michel ιδανικό για pre drinking. Υπάρχει και το αγαπημένο, σχετικά φρέσκο Bartesera. Σας υποδέχεται σε ένα ατμοσφαιρικό αίθριο και συνδυάζει την μεθυστική διάθεση της μπάρας με την αρτιστίκ ατμόσφαιρα μιας γκαλερί -και τι άλλο θέλει μια γυναίκα από τη βραδιά της πέρα από καλή μουσική, κομψότητα και καθαρά κοκτεϊλάκια; Το Bartesera και ωραίες μουσικές παίζει, και δίνει έμφαση στα ποιοτικά house κοκτέιλς με φρέσκα υλικά κι επιλεγμένα spirits, όπως το Nana Azucar με μπλεντ από Brugal-Cachacha, banana orgeat curd και καραμέλα, το Ma Dame Mandane με Finlandia vodka strawberry infused, τσίλι, αγαύη, fee foam bitters και Gentlemen’s soda και το Nerium Gin Tonic με Bicken’s Dry Gin Levander, aragar με τσάι και Indian Tonic. Οι τιμές τους από 10€.

Για όταν θέλετε να φλερτάρετε:

Frau 

Φειδίου 6, Εξάρχεια,  τηλ: 21 0381 0640



Αν σήμερα νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε στραμμένα τα βλέμματα πάνω σας, χωρίς όμως να νιώθετε απειλή, το Frau είναι το τέλειο μπαρ. Κρατάει μέχρι τις 4-5 το ξημέρωμα, παίζει μουσικάρες ιδανικές για χορό, ο κόσμος του είναι αυστηρά ευδιάθετος και οι χορευτικές φιγούρες δίνουν και παίρνουν. Για έξτρα φλερτ, περάστε μία βόλτα από την μπάρα (αν καταφέρετε να φτάσετε). Το απλό ποτό στα 6 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v