Τα dance events της χρονιάς!

Νόμιζες πώς δεν θα χόρευες φέτος ε; Λοιπόν και θα χορέψεις και θα τα σπάσεις με κορυφαίους διεθνείς Djs.
Τα dance events της χρονιάς!

Dance party. Σαν ψέμα φαινόταν προ μερικών μηνών πως θα γίνουν ξανά, όμως όπως και με τις συναυλίες που πήραν μπρος, έτσι και αυτά διεκδικούν την μερίδα τους στη ζωντανή διασκέδαση του χειμώνα.

Αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, μέχρι τις πρώτες μέρες του Γενάρη, δες ποιοι DJs θα ταρακουνήσουν τα κλειστά stages φέτος.

Unstable Signal w/ Peter Van Hoesen, Peder Mannerfelt κ.α. στο Temple

11 Δεκεμβρίου



Το Unstable Signal επιστρέφει φέρνοντας δύο σπουδαίους καλλιτέχνες: Ο Peter Van Hoesen επιστρέφει στην Αθήνα και ο Peder Mannerfelt έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια πολύ διαφορετική βραδιά αποτελούμενη από δύο μέρη. Στο πρώτο θα απολαύσουμε πειραματική Techno και στο δεύτερο μια πιο σκοτεινή μορφή της.

Εισιτήρια από εδώ

Charlotte de Witte x Dubfire στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο

11 Δεκεμβρίου



Ήταν Φεβρουάριος του 2021 όταν το ADD Festival υλοποίησε ένα online video stream με πρωταγωνίστρια τη Charlotte de Witte στον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Το ADD Festival δίνει τη σκυτάλη στο Blend Athens για να παρουσιάσει ζωντανά αυτή τη φορά στο Αθηναϊκό κοινό την Charlotte de Witte σε έναν μοναδικό χώρο, υψηλών απαιτήσεων. Τη βραδιά θα πλαισιώσει ιδανικά ο Dubfire.

Εισιτήρια από εδώ

Mind Against – Âme Live – Echonomist στο ΥΤΟΝ

17 Δεκεμβρίου



Δυο πρωταγωνιστικά ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, θα συναντηθούν σε ένα σύγχρονο οπτικοακουστικό υπερθέαμα στην σκηνή του YTON music show. Οι Alessandro and Federico Fognini με έδρα το Βερολίνο παράγουν έναν ξεχωριστό και δυναμικό ήχο με ρίζες στην ηλεκτρονική, house και techno μουσική, ενώ οι Âme είναι το γερμανικό δίδυμο των Kristian Beyer και Frank Wiedemann και φτιάχνουν deep house και μουσική με ψυχή επηρεασμένη από το Detroit Techno. Μαζί τους ο νεαρός Έλληνας Dj και παραγωγός Echonomist.

Εισιτήρια από εδώ

Giuseppe Ottaviani στο Bolivar Winter

18 Δεκεμβρίου



Η F.S.I. Events και το Bolivar winter υποδέχονται τον Ιταλό αυτοκράτορα της Trance σκηνής σε μία νύχτα που προβλέπεται να μείνει αξέχαστη.  Μαζί του, οι Chris Oblivion b2b George Tripas (A.L.S), Steph & XDimension.

Εισιτήρια από εδώ

Artbat στο Lohan

18 Δεκεμβρίου



Το Blend υποδέχεται στο Lohan τους Ουκρανούς superstars της melodic techno, ένα από τα πιο περιζήτητα δίδυμα της παγκόσμιας dance σκηνής, έρχονται για να παρασύρουν στον ρυθμό τους το αθηναϊκό κοινό. Μαζί τους, το απόλυτο duet της εγχώριας techno, οι Reign of Time.

Εισιτήρια από εδώ

KAS:ST στο Ωδείο Αθηνών

19 Δεκεμβρίου



H EDEN παρουσιάζει τους Γάλλους παραγωγούς Kas:st σε ένα απογευματινό event στο Ωδείο. Η μουσική τους κυμαίνεται μεταξύ υπνωτικών ρυθμών και σκοτεινών και έντονων συναισθημάτων, φλερτάροντας με την μελωδική πλευρά του techno. Μαζί τους η γερμανίδα Marie Montexier.

Εισιτήρια εδώ

Autow Nite Superstore + Die Arkitekt στο Six Dogs

8 Ιανουαρίου

Τα 2 dark horses της ηλεκτρονικής dance σκηνής της Αθήνας ενώνονται για ένα κοινό live. Η avant-garde techno του Die Arkitekt συναντά τη leftfield ηλεκτρονική μουσική του Autow Nite Superstore, σε ένα immersive performance.

Εισιτήρια εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v