Τέλεια μπαρ για έξοδο με την αντροπαρέα

Θες χορό; Θες τέλειες μπίρες; Μήπως ψαγμένα ουίσκι; Οι πιο τέλειες μπάρες και μαγαζιά για να βγεις και να τα π(ι)εις με την παρέα.
Τέλεια μπαρ για έξοδο με την αντροπαρέα

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Η έξοδος με τα αγόρια τείνει να έχει ψυχοθεραπευτική επίδραση τόσο σε εσένα όσο και σε κάθε μέλος της (αντρο)παρέας.

Θα τα πιείτε, θα τα πείτε, θα χορέψετε αν η μουσική και ο χώρος το επιτρέπουν και η βραδιά θα κυλήσει όμορφα και ωραία – με την αντροπαρέα.

Όσον αφορά το πού θα πάτε, ασ’ το πάνω μας. Είτε θέλετε χαλαρές καταστάσεις με εκλεκτά ποτά και ζύθους είτε πιο «ζόρικα» σκηνικά, σας έχουμε καλυμμένους.

CV Distiller
Χατζηγιάννη Μέξη 7, Παγκράτι, τηλ. 2107231767



Δεν υπάρχει τίποτα πιο μερακλίδικο από ένα καλό ουίσκι, και αυτό το στιλάτο μπαρ πίσω από το Χίλτον είναι ίσως η κορυφαία πρόταση για να δοκιμάσετε ορισμένες από τις πιο εκλεκτές ετικέτες του δημοφιλούς αυτού spirit. Η ατμόσφαιρα θυμίζει speakeasy εποχές, η ξύλινη μπάρα είναι για να κάθεσαι με τις ώρες και να δοκιμάζεις, οι μουσικές κινούνται σε τζαζ και μπλουζ μονοπάτια, ενώ το κελάρι στο υπόγειο είναι αφιερωμένο στη δοκιμή ψαγμένων ετικετών και τσιμπολογήματος. Το απλό ποτό στα 7€, τα ουίσκι από 5€. 

The Local Pub
Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι, τηλ: 694 086 4443

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Local Pub (@the.local.pub)



Εδώ και χρόνια σε αυτό το αίθριο της Χαϊμαντά (αντρο)παρέες έχουν γεννηθεί και έχουν παραμείνει αδιάσπαστες σε πείσμα των καιρών. Κοινός παρονομαστής η punk μουσική και η αγάπη για την ποιοτική μπίρα. Ακριβώς δίπλα, πίσω από τη τζαμαρία, η μικροζυθοποιία Αναστασίου βράζει και φέρνει στο ποτήρι σου εκλεκτές συνταγές ζύθου για κάθε γούστο, ενώ μπορείς να τις απολαύσεις είτε σε βαρελάκια και σταντ έξω ή στο ατμοσφαιρικό, 100% ιρλανδέζικου στιλ εσωτερικό. Η απλή lager από 5€.

Σπιρτόκουτο
Κειριαδών 15, Κάτω Πετράλωνα, τηλ.: 21 0346 2689

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ (@sprtkt)



Αν είσαι από εκείνους που μαζί με το παρεάκι σου νοσταλγείτε τα 90s, τότε οφείλεις στον εαυτό σου (και στην παρέα) να πιάσεις θέση στο μπαράκι αυτό των Πετραλώνων. Είναι σούπερ κεφάτο, παρεΐστικο, μερακλίδικο και διακοσμημένο με έμπνευση από τα video games και την ποπ κουλτούρα που αγάπησαν όλα τα παιδιά των 90s. Θέλετε κάτι χαλαρό; Παίξτε επιτραπέζια, νωρίς το απόγευμα. Θέλετε χορό; Χορέψτε με την ψυχή σας τα βράδια που όλο το μαγαζί γίνεται μια ωραία παρέα. Το απλό ποτό στα 5,5€, τα κοκτέιλ από 6€.

Τρανζίστορ
Πρωτογένους 10, Ψυρρή, τηλ: 2103228658



Ξεκίνησε τον χαμό στην Πρωτογένους με τα ξέφρενα parties του στο πατείς με πατώ σε εσωτερικό του χώρο και παραμένει ένας must προορισμός για παρέες αντρικού ή γυναικείου φύλου που θέλουν να πιούν, να τα πουν, να χορέψουν, να φλερτάρουν και να περάσουν καλά. Στο Τρανζίστορ οι μουσικές παίζουν σε ροκ/ εναλλακτικούς ρυθμούς (κυρίως αμερικάνικους που λέει και η Μαρινέλα), η κράτηση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να κάτσετε με σχετική άνεση σε τραπέζι, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 6€.

9ΒΗΤΑ Home Bar
Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0680 1007

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 9B HomeBar (@9b_homebar)



Ψάχνεις ένα μπαρ για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ενώ είστε έξω; Να ακούσετε ωραίες εναλλακτικές μουσικές, να τσουγκρίσετε σφηνάκια και να πιείτε ωραιότατα κοκτέιλ; Το 9ΒΗΤΑ της Θουκυδίδου, ένα από τα πιο classic μαγαζιά των Βορείων Προαστίων, είναι ό,τι πρέπει για παρέες προσφέροντας άνεση και κέφι, σε τραπέζια, καναπέδες και μπάρα. Οι μουσικές παίζουν σε φανκ και ροκ μελωδίες σχετικά χαμηλά για να τα πείτε με την ησυχία σας, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 6€, και τα ενδιαφέροντα κοκτέιλ από 7,5€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v