Ωραία μέρη για ναργιλέ στην Αθήνα

Σε χαλαρά μπαράκια, σε ταράτσες και σε εστιατόρια οι ναργιλέδες ανάβουν και οι τζούρες μοσχοβολούν εξωτικά φρούτα και ταμπάκο.
Ωραία μέρη για ναργιλέ στην Αθήνα

Αργιλέ μου γιατί σβήνεις κι όλο τις φωτιές μου ρίχνεις

Μήπως δεν τον φχαριστούσα κείνονε που αγαπούσα



Κακό πράμα να σου σβήνει ο ναργιλές, όμως σε αυτά τα μέρη της πόλης είναι σίγουρο πως θα τον κρατήσουν αναμμένο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα μπορέσεις να επιλέξεις μέσα από μια ευρεία γκάμα γεύσεων και μείξεων για τον ουρανίσκο (και τα πνευμόνια) σου μόνο.

Qassabah Lounge Café
Χερσικράτους 8, Ζωγράφου, τηλ: 21 3024 7222



Στην φοιτητούπολη του Ζωγράφου, οι λάτρεις του ναργιλέ ξέρουν πού θα πάνε για να απολαύσουν ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων. Στον άνετο και ζεστό του χώρο, μέσα και έξω, το Qassabah σερβίρει καφεδάκια και… ναργιλεδάκια σε δεκάδες γεύσεις για κάθε γούστο, σε ενδιαφέρουσες και αρκετά ιδιαίτερες μείξεις, όπως ανανάς-κεράσι-μέντα, λεμόνι-πορτοκάλι-καρύδα-βανίλια και μήλο, βανίλια, τριαντάφυλλο, καρπούζι. Το κόστος για τον ναργιλέ ξεκινά από 5€ και φτάνει μέχρι και 15€.

Hookaholic - Anatolian Lounge
Ευμολπιδών 33, Γκάζι, τηλ: 21 0346 4222



Βρέθηκες στο Γκάζι και ο καιρός σηκώνει ακόμα να κάτσεις σε ταράτσα; Θες να έχεις και τον ναργιλέ σου για παρέα, αλλά να πιείς και ένα ποτάκι βρε αδερφέ; Τότε πιάσε θέση στο Hookaholic για να απολαύσεις όλα τα παραπάνω, μπόνους υπέροχη θέα από ψηλά. Λειτουργεί και το εσωτερικό του για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Οι τιμές για τους ναργιλέδες ξεκινούν από τα 5€ και φτάνουν μέχρι τα 30€, ενώ οι γεύσεις καλύπτουν κάθε γούστο –  μέντα, πορτοκάλι, λεμόνι, βανίλια, καρύδα, μιξ φρούτων, καρπούζι, τσιχλόφουσκα κ.α.

Smoke place hookah
Ηνίοχου 7, Γαλάτσι, τηλ: 699 415 6105



Προσεγμένο, παρεΐστικο, με προσωπικό που εξειδικεύεται στον ναργιλέ, αυτό το στέκι στο Γαλάτσι έχει ό,τι χρειάζεσαι για να περάσεις μια όμορφη βραδιά με sisha, αλλά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Πιάσε θέση στο όμορφα διαμορφωμένο εσωτερικό του ή στους άνετους καναπέδες έξω και απόλαυσε τεράστια ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων για κάθε γούστο – και πνευμόνι. Το κόστος τους ξεκινά από τα 10€ και φτάνει μέχρι τα 20€.

Πυραμίδες
Σαπφούς 193, Καλλιθέα, τηλ: 21 0948 0501



Σταθερή αξία εδώ και χρόνια στην Καλλιθέα, οι Πυραμίδες αποτελούν σημείο συνάντησης ελλήνων και ξένων που αγαπούν τον παραδοσιακό, τον ωραίο, τον τίμιο τον ναργιλέ. Στον κατάλογο θα βρεις περισσότερες από 40 γεύσεις κλασσικές αλλά και «πειραγμένες», σε διάφορους συνδυασμούς – μέντα με λεμόνι, μήλο με κανέλλα κ.α., ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φρέσκα φρούτα για να κλείσεις τον καπνό (μήλο, πεπόνι, καρπούζι). Κοστίζουν από 4€ μέχρι 9€.

Divan
Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα, τηλ: 215 5505313



Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα τώρα στην Γλυφάδα, το Divan είναι ένα μοντέρνο all day restaurant στο οποίο θα απολαύσεις όμορφες γεύσεις ανατολίτικης κουζίνας σε υπέροχους συνδυασμούς, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας ναργιλέ, με μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και αρώματα που θα σε δυσκολέψουν να διαλέξεις. Οι απλές γεύσεις περιλαμβάνουν επιλογές όπως μέντα, καρπούζι, πεπόνι, μάνγκο και λεμόνι, ενώ το εστιατόριο προσφέρει και ιδιαίτερες μείξεις ναργιλέ με κοκτέιλ με μέντα, λάιμ, διπλό μήλο κ.α. Η τιμή για τον απλό ναργιλέ ξεκινά από 25€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v