Σ’ αναζητώ στα μπαρ της Σαλονίκης, ξημερώματα

Πήγαμε μια μπαρότσαρκα στη συμπρωτεύουσα και θέλουμε επειγόντως να ξαναπάμε, μιας και ποτάρες σαν της Θεσσαλονίκης, δεν έχει.
Σ’ αναζητώ στα μπαρ της Σαλονίκης, ξημερώματα
Το καλοκαίρι έχει έρθει με καυτές θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει ότι είναι η ώρα να βγεις για cocktails με πολλές ομπρελίτσες, θρυμματισμένο πάγο και ξηροκάρπια που θα τσακώνεσαι με την παρέα σου ποιος θα πρωτοφάει αυτά τα ωραία τα πορτοκαλί.

Έτσι φροντίσαμε να σου πούμε τα καλύτερα μπαράκια για να βγεις στη Θεσσαλονίκη και να βγάλεις το ποτό σου instagramικές φωτογραφίες όσο από πίσω παίζει το νέο χιτάκι από Ελένη Φουρέιρα και αγνοείς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου.

Pantheon Bar

Πρ. Κορομηλά & Καρόλου Ντηλ 4, τηλ.: 2310287767

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantheon Bar (@pantheon.bar)


Ξεκινώντας το 2002, το Pantheon είναι ένα μπαρ με εξαιρετική ποιότητα στα ποτά του που θα κάνει τις νύχτες σου ξεχωριστές με τη θερμή ατμόσφαιρά του και την ανεβαστική του μουσική. Το μινιμαλιστικό ντεκόρ του προσθέτει σίγουρα πόντους στην επιλογή σου και οι άνετες καρέκλες του σε προσκαλούν να κάτσεις με τις ώρες παρέα με τους φίλους σου αναλύοντας την ερωτική σας ζωή και ποιος θα πάρει φέτος το Όσκαρ.

Αν είσαι φαν των αυλών, τότε πρέπει να επισκεφτείς τον πάνω όροφο με ένα lounge που θυμίζει αυλή με όμορφα φυτά, χαμηλή μουσική και γενικά ένα πιο ήρεμο περιβάλλον για να απολαύσεις το ποτό σου.

Red Rose Bar

Ρογκότη 4, Στοά Βενιζέλου, τηλ.: 2310261999

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Rose Bar (@red_rose_bar)


Διαχρονική και καλή ξένη μουσική σε περιμένει στο Red Rose Bar στη Στοά Βενιζέλου, με DJ που δημιουργούν κοκτέιλ ξένων ήχων και ρυθμών. Φυσικά εκτός από μουσικά κοκτέιλ σε περιμένουν και απολαυστικά και δροσιστικά κοκτέιλ για να μπεις σε διάθεση διακοπών και να διασκεδάσεις με τη παρέα σου. Το κινηματογραφικό περιβάλλον του που θυμίζει νεοϋορκέζικο bar καταφέρνει να σε προσελκύσει ακόμα πιο εύκολα, παρέα με τις προσιτές τιμές του και το φιλικό προσωπικό. Τα ποτά ξεκινούν από τα 6€.

Casablanca Social Club

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 18, τηλ.: 2311243609

Το Casablanca αποτελεί την εξέλιξη ενός διατηρητέου εξοχικού στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και σε ταξιδεύει σε παλιές εποχές και δεκαετίες με το μοναδικό χώρο του. Τα cocktail του βέβαια, έχουν φροντίσει να είναι το ίδιο ιδιαίτερα με την υπόλοιπη ατμόσφαιρα, φτιαγμένα από τον Αλέξανδρο Σουρμπάτη. Φιλοδοξία τους, όπως λένε και οι ίδιοι, είναι η ποιότητα να χαρακτηρίζει την αισθητική του χώρου, την μουσική, τα προϊόντα και τη συμπεριφορά των ανθρώπων τους.

Το ξέρω ότι εδώ μιλάμε για ποτά, και είναι εκτός θέματος, αλλά αφού θα πας που θα πας, τσίμπα και ένα strip steak μόσχου με τηγανητά δίχρωμα gnocchi, κρέμα butternut squash και σάλτσα gravy. Κατάλαβες, για να ταιριάξει καλύτερα με τη μαργαρίτα σου και τη βότκα βύσσινο.

La Doze

Βιλάρα 1, τηλ.: 2310532986

Με «αλχημική ακρίβεια» ισχυρίζονται στο La Doze ότι είναι φτιαγμένα τα κλασσικά και χειροποίητα cocktails τους. Εγώ, τι να σου πω, αλχημιστής δεν είμαι αλλά σίγουρα κάποια μαγεία συμβαίνει εκεί πίσω από τη μπάρα. Διαθέτει ποικιλία ποτών και θα δοκιμάσεις κάποια ιδιαίτερη τεκίλα ή ρούμι, σε ένα χώρο που θυμίζει pub στο Λονδίνο και είναι δεδομένο ότι θα σε χαλαρώσει και θα σε παρασύρει να παίξεις μπιλιάρδο και να χάσεις την αίσθηση του χρόνου. Τα ποτά ξεκινούν από 7€.

Tribeca Food & Cocktail bar

Λεωφόρος Νίκης 19, τηλ.: 2310226604

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TriBeCa (@tribecabar)


Από εδώ το πάω, από εκεί το πάω, το φαγητό περιτριγυρίζω. Εδώ όμως θα σου μιλήσω πράγματι για τα ποτά του Tribeca, ένα φανταστικό μπαρ με θέα τη θάλασσα και chill out μουσική, που σε περιμένει για να σου προσφέρει ιδιαίτερες γεύσεις. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Grace Jones με pacto navio rum punch και χειροποίητη funky ginger beer, το Pink Cloud με beefeater 24 τζιν, strawberry gum syrup, benedictine και σόδα ή, αν ψάχνεις κάτι απλό και κλασσικό, ένα ποτήρι ροζέ κρασί από τη συλλογή τους.

Ypsilon

Εδέσσης 5, τηλ.: 2310530480

Η λίστα αυτή δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μία ψαγμενιά, και κάτι τέτοιο σίγουρα είναι το Ypsilon που βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 19ου αιώνα και αποτελεί ένα χώρο καλλιτεχνικής ποικιλότητας και ψυχαγωγίας. Το 2018 ψηφίστηκε από το Venue Report ένα από τα δέκα καλύτερα καφέ του κόσμου, έχει όμως και αξεπέραστα ποτά όπως θα ανακαλύψεις με μία γρήγορη επίσκεψη στον κομψό και επιβλητικό χώρο του με τη μινιμαλιστική βιομηχανική αισθητική του. Ιδανική και κλασσική πρόταση το mojito του και για κάτι πιο ξεχωριστό το Garam Masala cocktail. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8,5€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v