Τέλεια μέρη για καφεδάκι με θέα θάλασσα

Καθαρό περιβάλλον, αεράκι, μπόλικος ήλιος, θέα θάλασσα. Υπάρχει καλύτερη τοποθεσία για να απολαύσεις τον καφέ σου;
Τέλεια μέρη για καφεδάκι με θέα θάλασσα

Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το κορμί σου να ιδρώνει; Θες να συνθέσεις λίγη βιταμίνη D μετά από τόσους μήνες εσώκλειστος; Είσαι και λίγο τολμηρός και θες να βουτήξεις;

Ε λοιπόν αυτά τα καφέ με θέα θάλασσα είναι για σένα.

Spiaggia
Λεωφόρος Ποσειδώνος 63, Π. Φάληρο, τηλ: 21 0982 5794



Κοινό μυστικό των Φαληριωτών, το συμπαθέστατο αυτό καφέ βγάζει τραπεζάκια στην παραλιακή, απολαμβάνει θέα στη περατζάδα με τους φοίνικες, και σερβίρει εξαιρετικό καφέ σε διάφορα χαρμάνια, αλλά και σνακ/γρήγορα γεύματα, όπως σφολιάτες, κλαμπ σάντουιτς, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, φρέσκιες σαλάτες και φρουτοσαλάτες, γλυκά και βουτήματα για συνοδεία.

Senses Cafe Bar
Ακτή Θεμιστοκλέους 340, Πειραιάς, τηλ: 21 1226 0240



Θέα στα βράχια της Πειραϊκή, καθαρός αέρας, ήλιος, ωραία καφεδάκια. Αυτή είναι η φάση στο Senses,  το οποίο απολαμβάνει από τραπεζάκια έξω αλλά και από τον πρώτο όροφο ωραιότατη θέα στο γαλάζιο και σου ανοίγει την όρεξη για καφεΐνη, ροφήματα, πρωινό και άλλα τέτοια ωραία. Σαλάτες και burgers διατίθενται για τους πεινασμένους το μεσημεράκι, ενώ το βράδυ – κλασικά – κοκτέιλ και χαρά.

Ark
Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, Γλυφάδα, τηλ: 2108948882



Τι κάνει «αρκ-αρκ»; Ένα κοράκι που πετάει ανάποδα. Κακό αστειάκι, εξαιρετικό όμως αυτό το εκλεπτυσμένο καφέ με την κοσμοπολίτικη αύρα και την υπέροχη θέα θάλασσα σε απόσταση αναπνοής από τα τραπεζάκια του. Εδώ θα τον πληρώσεις κατι τίς παραπάνω τον καφέ σου, αλλά θα αξίζει δεδομένης της θέσης του, αλλά και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης. Το (εξαιρετικό) φαγητό επιμελείται ο Γιάννης Μπαξεβάνης.

Rusty Canon
Τέρμα, Λεωφ. Ποσειδώνος, Σχινιάς, τηλ: 698 480 7883

Σε σκηνικό άκρως καλοκαιρινό, αυτό το ωραιότατο μπητς μπαρ διαθέτει μπόλικο ίσκιο και τραπεζάκια πάνω στη θάλασσα για να απολαύσουμε τα καφεδάκια μας σε πλήρως χαλαρή ατμόσφαιρα – και αν θέλουμε να ρίξουμε και μια βουτιά- γιατί ζέστη έχει. Για έξτρα χαλάρωση, διαθέτει και μαξιλάρες ώστε να μην το κουνήσεις ρούπι, ενώ σερβίρει πρωινό και πάσης φύσεως σνακ, αλλά και κοκτέιλ μέχρι τις 21.00.

Seacret
Ποσειδώνος 18, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294096747



Ωραίο το λογοπαίγνιο στο όνομα, ακόμα ωραιότερος ο χώρος αυτού του all day καφέ που στέκει εδώ και χρόνια στην παραλία της Νέας Μάκρης και προσφέρει κάτι για κάθε στιγμή της ημέρας. Ανοίγει από νωρίς για καφεδάκι και τιμιότατο (και αρκετά οικονομικό δεδομένης της θέας) brunch, και συνεχίζει μέχρι το βράδυ με φαγητό, αλλά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Άξια αναφοράς και τα γλυκά του.

Notos
Λεωφ. Κ. Καραμανλή 4, Βούλα, τηλ: 2108993702



Άπλα, ήλιος, γκαζόν και παιδική χαρά συνθέτουν τον οικογενειακό χαρακτήρα αυτού του all day καφέ στη Βούλα, το οποίο στήνει τραπεζάκια κάτω από ομπρέλες και απολαμβάνει πανέμορφη θέα στη θάλασσα. Προτείνει και αρκετές μεσογειακές γεύσεις. Μοναδικό μείον οι «τσιμπημένες» τιμές στα καφεδάκια που δικαιολογούνται λόγω τοποθεσίας.

Casamento
Γαλήνης 1-3, Παλαιά Φώκαια, τηλ: 2291 038746



Ξεμακραίνουμε λίγο, για χατίρι αυτού του όμορφου καφέ πάνω στην παραλία, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για μείωση του στρες συνοδεία ενός ελληνικού καφέ με λουκουμάκι ή καπουτσίνο ή ό,τι άλλο θες τελοσπάντων, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Παραμένει ανοικτό ως αργά για ποτάκι με θέα θάλασσα και πανοραμικό ηλιοβασίλεμα για τους ρομαντικούς. Ωραιότατα και τα μοσχαρίσια burgers του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v