Ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι πολύ καλλιτεχνικός

Θέατρο, μουσική αλλά και εκθέσεις τέχνης σε περιμένουν, τον υποτιθέμενο μήνα "που δεν γίνεται τίποτα" στην Αθήνα...
Ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι πολύ καλλιτεχνικός
Τον Αύγουστο, τον μήνα αυτό που υποτίθεται ότι "δεν συμβαίνει τίποτα στην Αθήνα", εμείς βρήκαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εξορμήσεις για να κάνεις. Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το κλισέ με τον Αύγουστο και να παραδεχτούμε ότι εμείς δεν θέλουμε να βγούμε από το σπίτι μας λόγω ζέστης.

Έχουμε, λοιπόν, αυτά τα events που θα σε ξεκουνήσουν...

Metal Hammer presents Rock ‘n’ Roll Children στην Τεχνόπολη

Το Metal Hammer παρουσιάζει τους Rock ‘n’ Roll Children στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 2 Αυγούστου, σε ένα απολαυστικό live. Η δημοφιλής tribute μπάντα θα ηλεκτρίσει τη νύχτα με τραγούδια της λατρεμένης φωνής του Ronnie James Dio από την διαδρομή των Black Sabbath, Rainbow, αλλά και από την solo πορεία του. Στις 2 Αυγούστου.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντας μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας. Στις 3 Αυγούστου.

Εικαστικός περίπατος στην Ακρόπολη
Η εγκατάσταση του καλλιτέχνη Ρίτσαρντ Λονγκ, για την οποία σας γράψαμε εδώ, συνεχίζεται μέχρι και τον Σεπτέμβριο, και είναι μια μοναδική εμπειρία που θα συνδυαστεί τέλεια με μια βόλτα στην πανέμορφη γειτονιά της Ακρόπολης.

Η Ταράτσα του Φοίβου σε... Covid-19 Edition στο Άλσος

Δύο προγραμματισμένες συναυλίες του Φοίβου Δεληβοριά με διαλεχτούς καλεσμένους θα μπορούμε να απολαύσουμε μέσα στον Αύγουστο στο Άλσος, για να διώξουμε από πάνω μας το στρες της πανδημίας. Οι καλεσμένοι των δύο αυτών παραστάσεων είναι οι εξής:
6 /8
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ
27/8
ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ
IDRA KAYNE
ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Καλιφόρνια Ντρίμιν στα Θέατρα Βράχων και Ηλιούπολης

Κυριακή 30 Αυγούστου και Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα
Εισιτήρια από 7€
Το βραβευμένο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη, που σκιαγραφεί με αιχμηρό χιούμορ την προσπάθεια δύο λαϊκών παιδιών που αποφασίζουν να μην πάνε στο στρατό και να καταφύγουν σ' ένα new age κοινόβιο στην Καλιφόρνια, σκηνοθετούν για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων οι Λευτέρης Πλασκοβίτης και Χρήστος Χρήστου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v