Τέλεια μέρη για καφεδάκι στον Πειραιά

Δροσιστικά καφεδάκια και καλοκαιρινά ροφήματα σε πέντε αγαπημένα μέρη στους δρόμους του Πειραιά.
Τέλεια μέρη για καφεδάκι στον Πειραιά

Με θέα θάλασσα ή σε ολάνθιστους πεζόδρομους. Με εκλεπτυσμένα χαρμάνια ή δροσιστικά ροφήματα και φρέσκα σνακ. Αυτά τα πέντε μέρη για καφέ στον Πειραιά είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές μας βόλτες στο Λιμάνι.

Filotimos
Αγίου Κωνσταντίνου 2, τηλ: 21 0410 0650



Νέο, ωραίο και… φιλότιμο, το νέο all day cafe bar στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου έχει γίνει στέκι για τους λάτρεις της τέχνης και όχι μόνο. Εδώ πιάνουμε θέση στο ατμοσφαιρικό εσωτερικό του, διακοσμημένο με ρετρό πίνακες, αλλά και στα κουκλίστικα τραπεζάκια που βγάζει έξω κάτω από τον ίσκιο των δέντρων και απολαμβάνουμε δροσερούς καφέδες, φρέσκους χυμούς, smoothies και νοστιμότατα finger food.

Che Cocina y Barra Sudamericana
Καραΐσκου 151, τηλ: 210 4296660



Η ιδιαίτερη χασιέντα του Πειραιά σε ένα ιστορικό κτίριο που αναπαλαιώθηκε πιστά ώστε να αποπνέει ατμόσφαιρα Λατινικής Αμερικής, συνεχίζει να σερβίρει ωραίους καφέδες και πρωινό στην υπέροχη αυλή της, υπό το άγρυπνο βλέμμα τις εντυπωσιακής τοιχογραφίας της Φρίντα Κάλο. Το βράδι σερβίρει signature cocktails και αυθεντική λατινοαμερικάνικη και περουβιανή κουζίνα.

Ιστιοπλοϊκός
Ακτή Κουμουνδούρου, τηλ: 210 4134084



Απίστευτη θέα στον Σαρωνικό, μοντέρνα ατμόσφαιρα και πληθώρα επιλογών στο μενού χαρακτηρίζουν αυτό το διαχρονικό café bar restaurant σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά. Πλήρως ανανεωμένος μετά από ριζική ανανέωση και άκρως καλοκαιρινός, ο Ιστιοπλοϊκός στήνει το απόλυτο σκηνικό για καφεδάκι, φαγητό και ποτό με θέα θάλασσα.

Ccino's
Δραγάτση 8, τηλ: 210 4113045



Μικρούλι, συμπαθέστατο και γλυκύτατο, αυτό το καφέ μας καλεί να απολαύσουμε εκλεκτές ποικιλίες και μείγματα από Αιθιοπία, Κολομβία, Παπούα και Βραζιλία στα τραπεζάκια που βγάζει έξω και να τις συνοδεύσουμε με εκλεκτά γλυκά και σνακ που βγαίνουν ολόφρεσκα  από την κουζίνα του. Σκεφτείτε φρεσκότατες μπαγκέτες, velvet cakes, δροσερές σαλάτες κ.α.

Μπελ Επόκ
Αριστοτέλους 10, τηλ: 21 0429 7300



Στο φωτεινό του αίθριο με το ασπρόμαυρο πλακάκι και τη vintage διάθεση, η ατμόσφαιρα των 60s αναβιώνει και ο χώρος γεμίζει από μυρωδιές καφέ και λαχταριστών σνακ που ετοιμάζονται καθημερινά. Στο Μπελ Επόκ απολαμβάνουμε καθημερινά ωραιότατο καφεδάκι από μυρωδάτα χαρμάνια, λαχταριστό brunch και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ μέχρι αργά το βράδυ.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v