Το Doctor Pepper Tattoo κάνει πάρτι για πολύ καλό σκοπό

Τη Δευτέρα 23/12 το Doctor Pepper Tattoo ανοίγει τον υπέροχο χώρο του στο Γκάζι, για ένα ολοήμερο πάρτι που θα στηρίξει οικονομικά την Κιβωτό του Κόσμου.
Το Doctor Pepper Tattoo κάνει πάρτι για πολύ καλό σκοπό

Θέλεις να κάνεις ένα (ακόμα) tattoo; Θέλεις να στηρίξεις το σπουδαίο έργο που κάνει η Κιβωτός του Κόσμου; Θέλεις να χορέψεις με σούπερ μουσικές σε έναν φανταστικό χώρο; Θέλεις να πιείς τα κοκτέιλ σου από τα χεράκια των bartenders του Κόκκινου Λωτού;

Αν η απάντηση είναι «ναι σε όλα», ή έστω στα μισά, τότε την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου μην κανονίσεις τίποτα. Το αγαπημένο μας Doctor Pepper Tattoo Studio κάνει πάρτι και flash day και μας περιμένει όλους από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Και αν ετοιμαζόσουν να γκουγκλάρεις “flash day τι είναι”, μην φεύγεις, κάτσε να σ’ τα πούμε. Όλη μέρα εδώ θα βρίσκεις σχέδια για tattoo που έχουν δημιουργήσει τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Doctor Pepper, αλλά και artists από άλλα στούντιο. Κι αυτά τα tattoo θα μπορείς να τα χτυπήσεις επιτόπου, πληρώνοντας μόνο 50€. Και το καλύτερο: Όλα τα έσοδα, όλα αυτά τα 50άρικα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Από τις 18.00 το απόγευμα και μετά, οι bartenders του αγαπημένου Κόκκινου Λωτού θα φτιάχνουν τα εξαιρετικά τους κοκτέιλ με βάση το Havana Club, ενώ ο DJ Noiz θα διαλέγει τις μουσικές που θα ανεβάσουν (κι άλλο) το κέφι. Και αν θέλεις κάτι να θυμάσαι αυτή τη βραδιά, η συλλογή ρούχων, αξεσουάρ και κοσμημάτων του Doctor Pepper θα διατίθεται με έκπτωση όλη την ημέρα.

Η είσοδος είναι, φυσικά, ελεύθερη. Το Doctor Pepper Tattoo στεγάζεται σε έναν φανταστικό χώρο 240 τετραγωνικών, δυο βήματα από το μετρό Κεραμεικός, και από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Και έχει και μια καταπληκτική αυλίτσα στην οποία οι μουσικές ακούγονται κανονικότατα, καπνιστές της καρδιάς μας μη φοβάστε τίποτα.

Λεπτομέρειες και φωτογραφίες για να ανοίξει η όρεξη, στο event του Facebook.

H.K.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v