Πέντε τέλεια σενάρια για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Πέντε ιδανικά σενάρια για να αποχαιρετήσουμε όπως πρέπει την τελευταία νύχτα της δεκαετίας.
Πέντε τέλεια σενάρια για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Πίστα και λίκνισμα ή techno και βάρα όλη μέρα; Disco ή rave; Μήπως Σωκράτης για πάντα; Τα καλύτερα σενάρια για το ρεβεγιόν της παραμονής του 2020 έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την έκκριση άφθονων ενδορφινών.

Καρράς και Πλούταρχος στην Ιερά Οδό



Μια από τις πιο ηχηρές συνεργασίες των τελευταίων ετών λαμβάνει χώρα στην Ιερά Οδό και υπόσχεται το πιο ξεσηκωτικό και συνάμα… λαϊκό πέρασμα στο 2020. Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος δίπλα δίπλα επί σκηνής με μπόλικο νταλκά αλλά και έρωτα, ενώ μαζί τους η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη σπάνε την ανδροκρατία. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ κοστίζει 15€, η φιάλη ποτού στα  200€ για ανά δύο άτομα και στα 250€ η σπέσιαλ. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2103428272.

Techno ξεφάντωμα στο 01 Club



Το Blend αποχιαρετά το έτος και υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα καυτό πάρτι στο 01 Club με μότο “Music is Our Time Machine” και headliners έναν από τους πιο αγαπημένους του διεθνείς καλλιτέχνες, τον Αργεντινό παραγωγό και dj, Barem. Μαζί του η μεθυστική Αμερικανίδα που εκφράζει το νέο «αίμα» της techno, Onyvaa. Η είσοδος κοστίζει 20€, για κρατήσεις επικοινωνήστε στα 6938527901 και 211 2215122.

Disco και psychedelic στο Faust



Για τους λάτρεις της πραγματικής underground dance culture  resident Dj του Cariocas Sunshine Pedro θα βρίσκεται στα decks του Faust, την τελευταία μέρα της χρονιάς σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο disco, psychedelic, soul, funk, house, dance και space ήχους. Το πάρτι ξεκινά στις 21.00 μέχρι… όσο τραβήξει, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τρωγοπίνειν και χορεύειν στο six d.o.g.s.



Η τελευταία νύχτα της δεκαετίας στο μπαρ της Αβραμιώτου έχει λίγο από ρέιβ, λίγο από κήπο και λίγο από νοστιμάδα. Το «Ρεϊβεγιόν» στο ολοκαίνουργιο bar- restaurant του Six D.o.g.s ξεκινά με μουσικές από τις αστραφτερές Trophy Wives (Stathis Mitropoulos + D'Arcy Foxx), οι οποίες θα μοιραστούν τα decks με τον Jacob of Cappadocia (Jacob Skenderidis), και τον Κ.Atou (K.atou). Λίγο αργότερα, ο A Man To Pet (Thanasis Petroyiannis), απευθείας από το Ντάλστον, θα γιορτάσει τα 20+20 γενέθλια του με ένα ξεσηκωτικό ρέιβ καμπαρέ, ενώ η αντίστροφη μέτρηση θα γίνει στον Κήπο. Στο ισόγειο, το set menu θα περιλαμβάνει σαλάτες, amuse buche, πληθωρικά ορεκτικά και ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο, μεταξύ άλλων και κοστίζει 55€ κατ’ άτομο, ενώ υπάρχουν και vegan επιλογές.

Καλή χρονιά Σωκράτη!



Ο τραγουδοποιός που αγαπήσαμε και αγαπάμε θα εμφανιστεί εκτάκτως και παραμονή πρωτοχρονιάς στην Ακτή Πειραιώς, επομένως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι. Θα ανέβει στη σκηνή λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ καλώντας μας να «είμαστε ευτυχείς», ενώ μαζί του θα είναι πέρα από τους πέντε μουσικούς του και την Ιουλία Καραπατάκη, ο Δημήτρης Λάππας (κιθάρα – μπουζούκι), ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο και φωνή) και η Ελένη Αβραμιώτη (φωνή και βιολί). Η είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 15€, η απλή φιάλη στα 140€ για 4 άτομα με επιπλέον 10€ ανά άτομο για ζεστά ορεκτικά, ενώ η σπέσιαλ στα 160€ για 4 άτομα.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v