Πού θα πιούμε τα πρώτα «ζεστά» ποτάκια;

Παίρνουμε ζακέτα όταν βγαίνουμε, και πάμε κατευθείαν σε μερικά από τα πιο «ζεστά» στέκια της Αθήνας για ποτό.
Πού θα πιούμε τα πρώτα «ζεστά» ποτάκια;

Η εποχή της ζακέτας έχει έρθει για τα καλά. Με ή χωρίς ζακέτα, όμως, το να αράξουμε σε ένα ζεστό, παρεΐστικο μέρος είναι μια ανάγκη της εποχής, γι’ αυτό και επιλέγουμε μερικά από τα πιο κατάλληλα στέκια για αυτό το άκρως φθινοπωρινό mood, και στέλνουμε και εσένα με την παρέα ή το ταίρι σου.




Ζωοδόχου Πηγής 5, τηλ: 210 3801380
Είχαμε καιρό να τον αναφέρουμε, και νομίζατε πως τον ξεχάσαμε; Ανιτθέτως, τώρα που η πόλη γέμισε ξανά, είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να παραδοθούμε στην παράνοια του Λωτού. Που σημαίνει ότι το ποτό μπορεί να το πίνουμε στα όρθια επειδή έχει πολύ κόσμο, αλλά είναι κόσμος που χορεύει, διασκεδάζει και περνάει τέλεια ακούγοντας τις ωραίες μουσικές επιλογές. Άρα θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε καλή παρέα. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 5€.

Σπιρτόκουτο

Κειριαδών 15, Κάτω Πετράλωνα, τηλ.: 210 3462689
Μικρούλι, πάντα γεμάτο και κεφάτο, και ίσως η πιο αγαπημένη μας γωνιά στα Πετράλωνα για ποτό με την παρέα. Η διακόσμηση είναι έξαλλη και νοσταλγική, οι μουσικές κινούνται στο φάσμα της ροκ και έχουμε κι εδώ κλασική περίπτωση μαγαζιού που όλοι στο τέλος της βραδιάς θα γνωρίζονται μεταξύ τους. Το απλό ποτό ξεκινά από τα 5€, το κοκτέιλ από τα 6€.

Boiler

Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Το Boiler, από την άλλη, είναι αντίθετο με ό,τι μπορεί να πρεσβεύει το καλοκαίρι. Στο Boiler πας όταν έξω αρχίζει να κρυώνει, επειδή τέτοιου είδους μαγαζί είναι. Μικρό, με μια ατμόσφαιρα πηχτή και με κόσμο που έρχεται κοντά και ακούει μερικές από τις πιο ωραίες εναλλακτικές μουσικές που θα ακούσεις σε αυτή την πόλη—ενίοτε και live. Το ποτό είναι στα 5€.

Galaxy

Σταδίου 10, εντός στοάς

Ένα μπαρ με μεγάλη ιστορία – από την δεκαετία του ’70, άλλωστε, σερβίρει κόσμο – και ακόμα μεγαλύτερη μπάρα. Το Galaxy είναι από εκείνα τα μπαρ που δεν χρειάζονται ούτε κράχτες, ούτε μεγάλα ονόματα dj, ούτε τίποτα. Είναι στη θέση του, σταθερά γεμάτο, σερβίρει καθαρά ποτά (στα 7€) και θα κάνει το βράδυ ή το απόγευμά σου καλύτερο.

Blackbird

Κλεισόβης 5, Εξάρχεια, τηλ.: 2103300557
Κάπου ανάμεσα σε Ομόνοια και καρδιά Εξαρχείων, υπάρχει ένας δρόμος. Σε αυτόν τον δρόμο, υπάρχει ένα μπαρ. Και αν σε ενδιαφέρει να ακούσεις τέλεια ροκ όταν βγαίνεις έξω – ροκ σε όλο της το φάσμα, από indie μέχρι μέταλ – και αν ψήνεσαι πού και πού για μερικά τέλεια υπόγεια πάρτι, τότε ξέρεις ήδη ότι το Blackbird είναι το κατάλληλο μέρος για εσένα. Και αν δεν το ήξερες, το ξέρεις τώρα.

Τρανζίστορ

Πρωτογενούς 10, Αθήνα, τηλ: 697 479 7235
Και αν μιλάμε για ζεστά μέρη, δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε το Τρανζίστορ στην απ’ έξω. Επειδή εδώ η ζέστη βγαίνει φυσικά—αφού θα τριφτείς και λίγο με τον διπλανό σου, έτσι όπως θα βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής. Όταν όλοι γύρω σας χορεύουν. Πώς να μην μπεις σε flirty mood και να μην κεράσεις σφηνάκια; Κι αν περάσει η ώρα, αλλά ακόμα δεν θέλετε να πάτε σπίτι, έχει και πιο πριβέ γωνιές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v