Η Αθήνα μαγειρεύει και τρώει στο σπίτι
Ένα κοινωνικό δίκτυο μας φέρνει σε επαφή με τους μάγειρες της γειτονιάς μας, μια παρέα φίλων μας καλεί σε δείπνα με αγνώστους, και μία μαγείρισσα μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης της στην επόμενη σπιτική βραδιά με την παρέα μας. Τρεις τάσεις δείχνουν σαφώς τον δρόμο προς την κουζίνα… κι εμείς ακολουθούμε.



Η Φωτεινή Παλιεράκη μοιράζεται, μέσα από το
«Υπάρχει ήδη αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο» λέει η κ. Παλιεράκη. «Η αλήθεια είναι πως το σπιτικό φαγητό ήταν πάντα ‘τάση’ στην Ελλάδα. Η οικονομική κρίση απλώς το ενίσχυσε, όπως και η στροφή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το βλέπω και σε εμένα, και στις φίλες μου: Μαγειρεύουμε τώρα περισσότερο, και για να αποφύγουμε το κόστος του delivery, και για να τρώμε υγιεινά, αλλά και γιατί έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο, τον οποίο κάπως πρέπει να αξιοποιήσουμε». 


