Αθηναϊκοί φούρνοι: 16 φουρνιστά μυστικά
Ποιος φτιάχνει τα καλύτερα μουστοκούλουρα; Πού θα βρείτε ψωμί ζυμωμένο με θυμάρι; Ποια είναι η ωραιότερη τυρόπιττα κουρού της Αθήνας; Τρώμε… ψωμί κι αλάτι σε 16 αθηναϊκούς φούρνους, και φτιάχνουμε τη λίστα με τα καλύτερά μας.


Τα καλύτερα γερμανικά ψωμιά: Τα βρίσκουμε από το 1988 στο 59 της Δεινοκράτους, στο Κολωνάκι, στον φούρνο με την ρετρό ταμπέλα που γράφει Λυκαβηττός. Γερμανικά πολύσπορα και Holsteiner Katenbrot που φτιάχνονται με τις παραδοσιακές γερμανικές συνταγές, οι οποίες απαιτούν… ψωμί κι υπομονή – ειδική διεργασία των σπόρων και αρκετές μέρες για λίγα μόνο κιλά ψωμί. 



