Χρυσά burger των 170€ πουλά ο Salt Bae στη Μύκονο

Δεύτερο εστιατόριο ανοίγει ο σεφ της καρδιάς μας στη Μύκονο, όπου θα πουλά burger με βρώσιμο χρυσάφι αξίας 170€ και χρυσές μπριζόλες με 350€.
Χρυσά burger των 170€ πουλά ο Salt Bae στη Μύκονο
Τον θυμάσαι τον Salt Bae; Ο Τούρκος σεφ που έγινε παγκοσμίως διάσημος το 2017 από εκείνο το meme το οποίο αποδείχτηκε ίσως το πιο κερδοφόρο στην ιστορία του ίντερνετ, κάνει τώρα χρυσές δουλειές με μια αλυσίδα πανάκριβων εστιατορίων που έχει ανοίξει μεταξύ άλλων στην Μύκονο, στο Ντουμπάι, στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, στη Σαουδική Αραβία και βέβαια στην πατρίδα του, την Τουρκία.

Ο Nusret Gökçe, όπως είναι το κανονικό του όνομα, ανοίγει τώρα δεύτερο εστιατόριο στη Μύκονο, και συγκεκριμένα στην πλατεία Γουμένιο. Το εστιατόριο, χωρητικότητας 180 πελατών, θα λειτουργήσει από την φετινή σαιζόν, με τις προσλήψεις προσωπικού να αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος Απριλίου.

Η επένδυση του Τούρκου σεφ ανέρχεται ούτε λίγο ούτε πολύ σε μισό εκατομμύριο ευρώ, με τον τζίρο του καλοκαιριού να αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Το νέο εστιατόριο θα σερβίρει αποκλειστικά μπέργκερ και κάποιες επιλογές μπριζόλας. Στο μενού του βρίσκουμε μπέργκερ που ξεκινούν από 40€, ενώ το διάσημο χρυσό burger, που σερβίρεται σε ψωμάκι καλυμμένο με φύλλα βρώσιμου χρυσού, αυτό τιμάται στα 170€. Διαθέσιμες θα είναι και οι περίφημες χρυσές μπριζόλες, επίσης με βρώσιμο χρυσάφι, που σερβίρει ο Γκιοκτσέ και σε άλλα του εστιατόρια, οι τιμές για τις οποίες ξεκινούν από 350€ η μία.

Ο ίδιος αγόρασε φέτος και σπίτι στο νησί, μια βίλα 300 τετραγωνικών μέτρων πολύ κοντά στην Χώρα, για την οποία πλήρωσε 2 εκατομμύρια ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v