ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Swing Festival: Η Τεχνόπολη χορεύει Lindy Hop

Η Τεχνόπολη και η Art Variations διοργανώνουν φεστιβάλ swing χορού, με μαθήματα, πάρτι και bazaar στις 21 και 22 Νοεμβρίου.

Swing Festival: Η Τεχνόπολη χορεύει Lindy Hop

Η εταιρία ART Variations σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει στις 21 & 22 Νοεμβρίου φεστιβάλ Swing χορού με τους κορυφαίους χορευτές του είδους, Max Angelo Pitruzzella και Pamela Gaizutyte, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

21/11/2015: Μαθήματα χορού Lindy Hop και Aerials διάρκειας 5 ωρών, με τους Max Angelo Pitruzzella και Pamela Gaizutyte, οι οποίοι θα χορέψουν για τους παρευρισκόμενους στο Swing πάρτι που θα ακολουθήσει με live μουσική από την κατ’ εξοχήν swing μπάντα The Dead Hoofers.

22/11/2015: Μαθήματα χορού Lindy Hop, Authentic Jazz, Aerials, Musicality & Styling διάρκειας 6,5 ωρών με τους Max Angelo Pitruzzella και Pamela Gaizutyte. Ακολουθεί Swing πάρτι με κορυφαίους Djs του είδους όπως η Πηνελόπη Συλλιγνάκη από Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του διήμερου Swing φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα χορού για τους γονείς των χορευτών και για αρχάριους, που θα διδάξουν δάσκαλοι της Αθήνας. Παράλληλα, τα πάρτι θα πλαισιωθούν από ένα μοναδικό Vintage Bazaar και Ανταλλακτήριο, καθώς και άλλες παράλληλες δράσεις.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Δεν υπάρχουν κόλπα στην απλή και καθαρή πίστη.
 
"

Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616

  • 1865 - Με Β.Δ. ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.
    1914 - Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο. Ως απάντηση το Ηνωμένο Βασίλειο κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.
    1936 - Αρχίζει η περίοδος της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2