ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Θέατρο Τέχνης: Όλα τα εισιτήρια της σεζόν μόνο με 3€

Όλα τα εισιτήρια της σαιζόν διατίθενται για μία μέρα, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, μόνο προς 3€ στα ταμεία του Θεάτρου Τέχνης. Σπεύσατε!

Θέατρο Τέχνης: Όλα τα εισιτήρια της σεζόν μόνο με 3€

Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των παραστάσεων της νέας σεζόν, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και μόνο τις ώρες 17.00 έως 22.00, στα ταμεία του Υπογείου (Πεσμαζόγλου 5) και της Φρυνίχου (Φρυνίχου 14), μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της χρονιάς, σε όποια μέρα και ώρα παρακολούθησης θέλετε, με τιμή εισιτηρίου μόλις 3€.

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες. Κάθε άτομο που φτάνει στα ταμεία του θεάτρου δικαιούται να αγοράσει μέχρι και 2 εισιτήρια για κάθε παράσταση με αυτή την τιμή, για όσες παραστάσεις της σεζόν κι αν επιλέξει να παρακολουθήσει.

(*) Κάντε κλικ στη δεξιά στήλη, Συνοδευτικά Έγγραφα, για να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων του Θέατρου Τέχνης για τη σαιζόν 2015-16.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Το πρόγραμμα του Θεάτρου Τέχνης για το 2015-16

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Το site του Θεάτρου Τέχνης Το Θέατρο Τέχνης στο Facebook
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα είναι μία παράλογη κατάσταση."

Βολταίρος

  • 1791 - Γεννιέται ο Μάικλ Φαραντέι, Άγγλος επιστήμονας με σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του ηλεκτρομαγνητισμού και της ηλεκτροχημείας.
    1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.
    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.
    1943 – Το ελληνικό αντιτορπιλικό Αδρίας Ι προσκρούει σε νάρκη. Από την έκρηξη αποκόπηκε η πλώρη του. Παρά τις ζημιές το πλοίο κατόρθωσε κα έφθασε στις τούρκικες ακτές με 21 νεκρούς και 30 τραυματίες.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2