Ζητείται Δράκουλας: Ξεκαρδιστική παρωδία στο 92 Art

Ένα ξεκαρδιστικό bar theater, με πρωταγωνιστή έναν Δράκουλα... αλλιώτικο απ' τους άλλους ανεβαίνει κάθε Κυριακή στον Χώρο Τέχνης 92 Art.
Ζητείται Δράκουλας: Ξεκαρδιστική παρωδία στο 92 Art
Μετά την επιτυχία του Δράκουλα τις δυο πρώτες χρονιές (sold out), στο Bar theatre 41 street στον Υμηττό και στο Le Café Del’art, την εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Eliart, έκανε την 3η του σεζόν στο Excalibur Bar και τώρα έρχεται στο 92 Art για να προσφέρει άφθονο γέλιο για ακόμη μια χρονιά. Φέτος τον Δράκουλα υποδύεται ο Μάνος Παπαδάς.

Το «Ζητείται Δράκουλας» είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο Bar Theatre, αφού όσες παραστάσεις έκανε ήταν Sold Out. Είναι μια παρωδία που έκανε πάρα πολλούς θεατές να γελάσουν με την ψυχή τους και να θέλουν να το βλέπουν ξανά και ξανά.

Ένας Δράκουλας διαφορετικός, ένας δράκουλας που φοβάται το αίμα και σιχαίνεται τις νυχτερίδες. Η ιστορία ξεκινάει διαφορετικά όχι ακριβώς όπως την ξέρουμε. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ψάχνει να βρει ένα πανδοχείο να γευτεί τον έρωτα του, όμως η καταιγίδα τους φέρνει σε λάθος δρόμο και πέφτοντας σε μια τεράστια λακκούβα χαλάει το αυτοκίνητο τους έξω από το Πύργο του Κόμη.

Φτάνοντας στο Πύργο το ζευγάρι και χτυπώντας την Πόρτα ανοίγει η οικονόμος –μπάτλερ που ταράσσεται μόλις βλέπει την νύφη… είναι ίδια η μητέρα του Δράκουλα . Το ζευγάρι δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται… Δημιουργούν εντάσεις μέσα στο πύργο αφού τσακώνονται συνέχεια και φτάνουν τον Δράκουλα εκτός ορίων. Η Οικονόμος –Μπάτλερ προσπαθεί να μάθει στον Κόμη πώς να είναι Δράκουλας. Πρέπει να συνεχίσει την οικογένεια. Και για να την συνεχίσει έφτασε επιτέλους η ώρα να ρουφήξει το αίμα της κοπέλας ώστε να γίνει αθάνατος. Φυσικά τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς έτσι…

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Έφη Μεράβογλου
Παίζουν: Έφη Μεράβογλου, Μάνος Παπαδάς, Ιωάννα Νιάχα, Ιωάννης Λάτσης

Info:
Χώρος Τέχνης 92 Art (Αρτέμωνος 92, Δάφνη), τηλ. 215 5154944 & 6944446690
Μετρό: Άγ. Ιωάννης (3 λεπτά με τα πόδια)

Κάθε Κυριακή στις 9:15 μ.μ.

Διάρκεια: 60 λεπτά
Είσιτήρια: 8€ κανονικό, 5€ φοιτητικό/κάρτα ΟΑΕΔ (με κρασί)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v