Η Τεχνόπολη υποδέχεται το 2° Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο!

Ακροβάτες, ζογκλέρ και καλλιτέχνες Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών στήνουν την πιο εντυπωσιακή γιορτή Τσίρκο για μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη.
Η Τεχνόπολη υποδέχεται το 2° Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο!
Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές… Όλοι οι καλλιτέχνες των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών θα δημιουργήσουν την πιο όμορφη, παιχνιδιάρικη και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η οποία σε συνεργασία με τη CIRCUS DAYZ, διοργανώνει το 2° Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο χώρο της Τεχνοπόλης, στις 6 και 7 Ιουλίου, από τις 10.30 πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Εκείνο το διήμερο, δεκάδες καλλιτέχνες του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών θα πάρουν μέρος στη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και open stage για νέους καλλιτέχνες.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο και από τις 17:00 και μετά, θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες της πόλης καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Παράλληλα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας στους φούρνους.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» και στην Κεντρική Αυλή.
Είσοδος ελεύθερη. 

CIRCUS DAYZ Μυκηνών 11 & Μ. Αλεξάνδρου-Κεραμεικός 2103410709 
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v