ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Διονύσης Σαββόπουλος και Τζίμης Πανούσης μαζί επί σκηνής!

Στον Πλούτο του Αριστοφάνη θα δούμε για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής τον Τζίμη Πανούση και τον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία. Νομίζουμε ότι μόλις βρήκαμε το θεατρικό γεγονός του καλοκαιριού. 

Διονύσης Σαββόπουλος και Τζίμης Πανούσης μαζί επί σκηνής!

Η παράσταση του καλοκαιριού θα φέρει στη σκηνή, πιθανότατα ακόμα και τη σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Τζίμη Πανούση στο ρόλο του Πλούτου και της Πενίας αντίστοιχα, από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη. Στη συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης και του Θεάτρου Ακροπόλ ο Διονύσης Σαββόπουλος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα διδάξει τους ηθοποιούς μιας παράστασης. Οι μουσικές θα είναι οι «κλασικές» πλέον συνθέσεις του για τον «Πλούτο» που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο, το 1985. Ο Πλούτος, πιο επίκαιρος από ποτέ, έρχεται σε εποχές που οι νεόπτωχοι Έλληνες πολλαπλασιάζονται. Κι αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Ι.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v