Η κάμερα του In2life στα παρασκήνια του Cirque du Soleil

Λίγες ώρες πριν το Cirque du Soleil ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του για το ελληνικό κοινό, η κάμερα του In2life μπήκε στα παρασκήνια, κατέγραψε τις πρόβες και συνομίλησε με τους αφανείς ήρωες του μεγαλύτερου θεάματος στον κόσμο.  
Η κάμερα του In2life στα παρασκήνια του Cirque du Soleil
Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του in2life για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Alegria την Πέμπτη 13/9. Πάρτε μέρος, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην Φόρμα του Διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης στην σελίδα των διαγωνισμών.

Τις πύλες του για πρώτη φορά ανοίγει απόψε, 3 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό κοινό το Cirque du Soleil, που τα τελευταία χρόνια είναι το διασημότερο και σημαντικότερο τσίρκο του κόσμου.

Ίσως ο παλιομοδίτικος όρος «τσίρκο» είναι λίγο συμβατικός για να περιγράψει το Cirque du Soleil, το οποίο αποτελεί κατά κοινή παραδοχή ένα υπερθέαμα- πιθανόν το μεγαλύτερο του κόσμου». Πέντε χιλιάδες εργαζόμενοι, παραστάσεις σε 300 πόλεις, 100.000.000 θεατές και 55 καλλιτέχνες επί σκηνής.

Τι υπάρχει όμως πίσω από τη λαμπερή σκηνή του «ήλιου;» Πόση προσπάθεια κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των αθλητών που κρέμονται ανάποδα κρατώντας τρεις και τέσσερις συναδέλφους τους με το ένα χέρι;

Η κάμερα του In2life μπήκε στα παρασκήνια του υπερθεάματος και κατέγραψε πλάνα από τις ασκήσεις, την προετοιμασία και τις πρόβες. Είδε από κοντά τα 400 πανέμορφα και κεντημένα στο χέρι κοστούμια της παράστασης και μίλησε με τους αφανείς πρωταγωνιστές της.



Το απόγευμα της Τρίτης (στις 19.00), οι καλλιτέχνες του Cirque du Soleil θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας για μια πρωτότυπη παρέλαση.

Το σημείο εκκίνησης είναι η πλατεία Συντάγματος και η παρέλαση θα προχωρήσει κατά μήκος του πεζόδρομου της Ερμού.

Θα κάνει στάση στην Καπνικαρέα όπου οι καλλιτέχνες θα περιμένουν όλους τους Αθηναίους να φωτογραφηθούν πίσω από μία εντυπωσιακή κορνίζα της παράστασης.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση Alegria εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v