Ο Μανώλης Φάμελλος στην κάμερα του in2life

Ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει με τον δίσκο «Γύρω από τον ήλιο», μιλά στην κάμερα του in2life για την μουσική του και μας τραγουδά ζωντανά δύο ολοκαίνουρια τραγούδια του.
Ο Μανώλης Φάμελλος στην κάμερα του in2life
συνέντευξη στον Βάιο Μαχμουντέ

Δημιουργικός, χαρισματικός και ρομαντικός, ο Μανώλης Φάμελλος επέστρεψε στην δισκογραφία με το νέο του άλμπουμ που έχει τίτλο «Γύρω απ' τον ήλιο», στο οποίο συμμετέχουν η Nalyssa Green και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Για άλλη μια φορά, ο Μανώλης Φάμελλος κάνει τα προσωπικά του βιώματα τραγούδια, σαν μικρές ειλικρινείς ιστορίες με vintage διάθεση. Ιστορίες συχνά εξωστρεφείς, αλλά βαθιά προσωπικές. «Σ' αυτό τον δίσκο μιλάω για τον εαυτό μου, εγώ είμαι το πειραματόζωο», μας λέει ο ίδιος.

Ο νέος δίσκος συνέπεσε με την κυκλοφορία του ομώνυμου αγγλόφωνου άλμπουμ των Flitcraft σε συνεργασία με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Jessica Kilroy. Λίγο πριν την εμφάνισή του στον Σταυρό του Νότου (17/12) μαζί με το «παρ' ολίγον κουαρτέτο», ο Μανώλης Φάμελλος μίλησε στην κάμερα του in2life για το ταξίδι του «Γύρω απ' τον ήλιο» και έπαιξε ζωντανά με την κιθάρα του δύο νέα τραγούδια, τα «Είναι παράξενα ωραία όταν βρέχει» και «Φθινόπωρο».

 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v