Μπεεε: «Θέαμα ποικιλιών» με Κραουνάκη στο ΙΜΚ

Η Σπείρα Σπείρα και ο Σταμάτης Κραουνάκης επιστρέφουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με ένα μουσικοθεατρικό θέαμα που ακούει στο όνομα «Μπεεε».
Μπεεε: «Θέαμα ποικιλιών» με Κραουνάκη στο ΙΜΚ
Με τον ευφάνταστο τίτλο… «Μπεεε» η Σπείρα Σπείρα μπαίνει στον 15Ο χρόνο λειτουργίας της και παρουσιάζει υπό την εποπτεία του Σταμάτη Κραουνάκη ένα «θέαμα ποικιλιών» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 29 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, το «Μπεεε» είναι μουσική, τραγούδια και νούμερα «ενός κόσμου που χάνεται κι ενός κόσμου που γεννιέται στα βαλτόνερα της κρίσης και στο φως της πιθανότητας ότι θα επιζήσουμε τραγουδώντας. Με επικλήσεις δέκα αριστερών ιερέων και του ίδιου του πάπα της Ρώμης και με συνεργασία μεγάλων καλλιτεχνών της ντόπιας και διεθνούς σκηνής εκτός από τον κύριο Κραουνάκη, τον κύριο Άρη Βλάχο και τους απογειωμένους εργάτες καλλιτέχνες της Σπείρας, πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες και άτομα της δημόσιας ζωής θα συνεπικουρούν στην κάθε βραδιά, χωρίς να αποκαλύπτονται από τα πριν».

Η Σπείρα Σπείρα είναι οι :
Αθηνά Αφαλίδου
Χρήστος Γεροντίδης
Αναστασία Έδεν
Τζέρομ Καλούτα
Σάκης Καραθανάσης
Μαρία Κοσκινά
Χρήστος Μουστάκας
Κώστας Μπουγιώτης
Γιώργος Στιβανάκης

Το γκρουπ που συνοδεύει τη δράση με ροκιές και λαϊκά
είναι οι σολίστες
:
Άρης Βλάχος – πιάνο, πλήκτρα, διεύθυνση ορχήστρας, μουσική διδασκαλία
Παντελής Τζιάλας – κιθάρα
Αλέξανδρος Γκινάλας – ντραμς/κρουστά
Πέτρος Σταμέλος- μπάσο

Παράταση
Για 15 ακόμα παραστάσεις, μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου (4 Απριλίου) συνεχίζεται η παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τιμές εισιτηρίων:
18€ γενική είσοδος
15€ άνω των 65€, κάτοχοι Κάρτας Club IFA -Γαλλικού Ινστιτούτου και κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ), κάτοχοι κάρτας πολιτισμού, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάρτας ΟΤΟΕ, κάρτας ΟΙΕΛΕ.
12€ νέοι, μαθητές και φοιτητές έως 26 ετών, + Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Εξωτερικού, κάτοχοι κάρτας ανεργίας και πολυτέκνων (κάρτα ΑΣΠΕ), ΑΜΕΑ, ομαδικό εισιτήριο άνω των 10 ατόμων.

Προπώληση:
Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00, www.mcf.gr. Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services. Ωράριο λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00

Από τις 29 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18€ γενική είσοδος
15€ άνω των 65€, κάτοχοι Κάρτας Club IFA -Γαλλικού Ινστιτούτου και κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ), κάτοχοι κάρτας πολιτισμού, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάρτας ΟΤΟΕ, κάρτας ΟΙΕΛΕ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v