Αλεξίου – Τσανακλίδου στην σκιά των Βράχων

Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου ανταμώνονται ξανά, για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.
Αλεξίου – Τσανακλίδου στην σκιά των Βράχων
*Σημείωση: Η συναυλία στο θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη (8/9) ακυρώθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής

Με δυο μεγάλες συναυλίες στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου, ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους, κλείνοντας τον κύκλο της τόσο επιτυχημένης συνεργασίας τους, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, ξανασμίγουν για να πει πάλι η μια στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω», στο Θέατρο Δάσους , στη Θεσσαλονίκη και την Τέταρτη 10 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα και θα μας θυμίσουν ξανά την μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς.

Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες μας θα μας ταξιδέψουν και πάλι επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες: Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και ο Φώσφορος. Το Κράτα για Το Τέλος. Και η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια και το Γράμμα στον κ. Γκάτσο. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.

Γενική Είσοδος: 13 € και Φοιτητών – Ανέργων: 10 € 

Σημεία Προπώλησης για τον Βυρωνα: Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα, Δάφνης & Υμηττού (Ευαγγελικής Σχολής 26), Δημαρχείο Δάφνης, Δημαρχείο Υμηττού, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Viva.gr και τηλεφωνικά 11876


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v