Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Κήπο του Μεγάρου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 20 Σεπτεμβρίου.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Κήπο του Μεγάρου
Σε ένα μεγάλο πάρτι που θα ρίξει την αυλαία στο μουσικό καλοκαίρι μας καλεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της, που δεν είναι άλλος από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η ερμηνεύτρια με την πληθωρική προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και την δική της ταυτότητα με την οποία ντύνει το “soundtrack της δικής σου γενιάς” θα φέρει στον Κήπο του Μεγάρου ήχους από την παγκόσμια μουσική σκηνή, από διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις και ήχους από το παρελθόν.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει και να συγκινήσει όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν, καταφέρνοντας να τους μετατρέψει σε μια μεγάλη παρέα.

Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους μουσικούς της επιδιώκει κάθε φορά μαγεύει το κοινό της με τις ερμηνείες της.

Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου. Πλαισιώνεται επίσης από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης
Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός



Info:
“Η δύναμή σου, δύναμή μου”
Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Κήπο του Μεγάρου
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ: 2107282333)
Εισιτήρια: 10€ (προπώληση), 12€ (κατά την είσοδο)


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v