Ψαραντώνης: Η παράδοση είναι ροκ στο Μαρούσι

Ο πιο... ροκ παραδοσιακός καλλιτέχνης, ο Ψαραντώνης, υπόσχεται ένα μοναδικό live στο Αμαλίειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
Ψαραντώνης: Η παράδοση είναι ροκ στο Μαρούσι
Ο Ψαραντώνης γι’ άλλη μια φορά με την αισθαντική και συγκινητική, τρυφερή και ερωτική ερμηνεία του θα επικοινωνήσει με το αφοσιωμένο εδώ και χρόνια κοινό του.
 
Ο Αντώνης Ξυλούρης (Ψαραντώνης) - O πιο ροκ Παραδοσιακός καλλιτέχνης παγκοσμίως εμφανίζεται στη δισκογραφία το 1964 με το δίσκο 45'' "Εσκέφτηκα να σ' αρνηθώ" και ακολουθεί μια πλούσια δισκογραφική δουλειά που αποφέρει εκτός από σημαντικές δημιουργίες, την καθιέρωση του Ψαραντώνη στη συνείδηση του Κρητικού λαού ως ένα ιδιόρρυθμο καλλιτέχνη που δίνει με τους αυτοσχεδιασμούς του το δικό του στίγμα σε κάθε τραγούδι ή μελωδία που ερμηνεύει.

Με την επιβλητική του παρουσία στη σκηνή, με τις κραυγές, τους ψιθύρους και τους βρυχηθμούς της λύρας και της φωνής του, καθηλώνει και συνεπαίρνει το κοινό του σε μια θρησκευτική μυσταγωγία. Με τον τρόπο που μόνο ο εκείνος γνωρίζει, ως ο απόλυτος λυράρης, που γίνεται ένα με τη λύρα του και η λύρα του με κείνον… Μαζί του στη σκηνή η κόρη του, Νίκη Ξυλούρη, η οποία ακολουθεί καλλιτεχνικά τη μουσική ιστορία της οικογένειάς της.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014
Γενική είσοδος: 13 ευρώ
Προπώληση / Φοιτητές / Άνεργοι / ΑΜΕΑ / Κάτοχοι Artemis Card : 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
• Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores.
• Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens.
• Στο ΤΡΑΜάκι, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι.
• Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
• Μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/ με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876.


Πληροφορίες για τα εισιτήρια:
Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και με το τηλεφωνικό κέντρο του Viva.gr στο 11876.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v