Χαΐνηδες: Μουσικό ταξίδι στην Τεχνόπολη

Oι Χαΐνηδες επανέρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία στην Τεχνόπολη την 1η Σεπτεμβρίου, όπου θα «μπλέξουν» το τότε με το τώρα, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.
Χαΐνηδες: Μουσικό ταξίδι στην Τεχνόπολη
«Ο όρος ¨μέσος άνθρωπος¨ είναι μια φτηνή κι επικίνδυνη επινόηση της βιομηχανίας της διασκέδασης. Αντίθετα, στην παράσταση των ΧΑΙΝΗΔΩΝ, πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ' αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης», αναφέρει το δελτίο τύπου για την εμφάνιση των Χαίνηδων, δίνοντας το στίγμα για το τι θα παρακολουθήσουμε την 1η Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη.

Το συγκρότημα Χαΐνηδες ξεκίνησε δειλά -δειλά το Μάρτη του '90 με μια παρουσίαση στη «Λέσχη» Ηρακλείου σαν τριμελές σχήμα. Το σχήμα γρήγορα έγινε επταμελές και διέγραψε μια πορεία με συναυλίες στην Κρήτη και στην Αθήνα, μέχρι το Γενάρη του '91 όταν και διαλύθηκε. Οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης που συμμετείχαν στο πρώτο τριμελές, ο Μιχάλης Σταυρακάκης ο οποίος εντάχθηκε το 1992 στο συγκρότημα, η Μαρία Κώτη, ο Αλέξης Νόνης και ο Αντώνης Σκαμνάκης αποτελούν τους Χαΐνηδες με τη σημερινή τους μορφή.

Info: 1 Σεπτεμβρίου 2014
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ.: 210 3475518/3461589/3416903/3467322
Ώρα: 21:00, Εισιτήρια: 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v