Βήτα Πεις-Κύκλος: Ατόφιο hip hop στο Anodos

H hip hop παρέα από το Γαλάτσι επιστρέφει… ζωντανά το Σάββατο 24 Μαΐου στο Anodos Live Stage για να ξεσηκώσει το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει.
Βήτα Πεις-Κύκλος: Ατόφιο hip hop στο Anodos
Οι συναυλίες τους κάνουν απανωτά sold out, η ζωντανή τους εμφάνιση στο γήπεδο του Σπόρτινγκ το 2012 έμεινε στα χρονικά της σύγχρονης hip hop σκηνής μαζεύοντας παραπάνω από τρεις χιλιάδες κόσμου, ενώ η μουσική τους και οι ιδέες τους διαδίδονται δωρεάν από χέρι σε χέρι στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα για παραπάνω από μια δεκαετία.

Οι Βήτα Πεις δεν είναι μια τυχαία hip hop μπάντα και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με κάθε αφορμή, είτε αυτή λέγεται άλμπουμ είτε ζωντανή εμφάνιση. Πετώντας στίχους με συναίσθημα, παλμό, φτιάχνοντας μουσική με ατμόσφαιρα και διατυπώνοντας προβληματισμούς που χτυπούν διάνα σε καίρια θέματα της κοινωνίας, η μπάντα από το Γαλάτσι φροντίζει σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση να αφήσει και από ένα στίγμα.



Αυτό σκοπεύει να κάνει και το Σάββατο 24 Μαΐου στο Anodos Live Stage, μισό χρόνο μετά την περυσινή sold out εμφάνισή της στο Κύτταρο, ονομάζοντας μάλιστα το φετινό τους live «Κύκλος».

«Αθήνα. Ήχος... στίχος... εμείς, εσείς... ο Κύκλος. Ο καθένας κρίκος, ισχυρός δεσμός, καπνός, φωτιά, φως. Αυτή η ζωντανή εμφάνιση, αποτελεί τον κινητήριο μοχλό έναρξης ηχογραφήσεων, για κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Βρισκόμαστε επισήμως σε τροχιά δημιουργίας», λένε οι ίδιοι για αυτήν τους την εμφάνιση, δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχουν ήδη ξεκινήσει… δουλειές για το νέο τους άλμπουμ.

Το κατά πόσο κάτι τέτοιο ισχύει, μένει να το διαπιστώσουμε από κοντά στη σκηνή του Anodos το προσεχές Σάββατο.

Info:
Doors Open: 20:30
Είσοδος: 10 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στα:
www.viva.gr
11876
στα καταστήματα Public
Παπασωτηρίου
Seven Spots
Ιανός
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v