Ο Bob Dylan έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο!

Ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αυτόν τον Ιούνιο. Μάθετε για την προπώληση.
Ο Bob Dylan έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο!
Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Ελλάδα, ο Bob Dylan επιστρέφει στη χώρα μας για δύο live εμφανίσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Didi Music σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Dylan θα επισκεφθεί την Ελλάδα για μία εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιουνίου και μία εμφάνιση στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου. Στην συμπρωτεύουσα, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι, ενώ την επόμενη ημέρα, το live θα ταρακουνήσει το Terravibe park στη Μαλακάσα.

Από τον Απρίλιο, ο σπουδαίος μουσικός θα βρίσκεται στην Ιαπωνία για τις ανάγκες της περιοδείας του, ενώ η προπώληση για τις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεκινήσει μέσω του Ticketpro.gr από τις 10 Απριλίου.

Η επαναστατική φιγούρα της ροκ επιστρέφει κουβαλώντας στις πλάτες του μερικά από τα σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών, αλλά και τα κομμάτια του τελευταίου του album, “Tempest” που θα ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v