Μίλτος Πασχαλίδης: Ηλεκτρισμένες μελωδίες στο Socialista

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει στη σκηνή του Socialista με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και μας προσκαλεί σε μια μελωδική βραδιά με τα τραγούδια του.
Μίλτος Πασχαλίδης: Ηλεκτρισμένες μελωδίες στο Socialista
Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάθε Τρίτη ανεβαίνει στη σκηνή του Socialista, στο Γκάζι, μαζί με μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών. Με ήχο μάλλον ηλεκτρικό και διάθεση ασφαλώς απρόβλεπτη, ο τραγουδοποιός με την παρέα του μας καλεί σε μια βραδιά με τα τραγούδια του αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.

Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές. Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στα τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής, κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από τον Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από τον Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως η Λίμνη, η Φωτιά Μου και το Σ' τα Είπα Όλα μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν τρεις μήνες, στο Ξένοι Σ’ Ένα Τόπο Που Αλλάζει. Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα, ενίοτε και χιούμορ.

Τον Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο και το ακορντεόν, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Γιώργος Χατζής στα τύμπανα.

Info:
Ελεύθερη είσοδος
Εναρξη: 22:30
Socialista Bar, Τριπτολέμου 33, Γκάζι, Τηλ. 210 3474733
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v