Η Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στον Ζυγό

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια επιστρέφει στην αθηναϊκή μουσική σκηνή για να μας κλέψει την καρδιά με την υπέροχη φωνή και την εκλεκτή της παρέα, την Ελένη Κοκκίδου και τον Κώστα Θωμαϊδη, που ξεκινούν την Παρασκευή το νέο τους μουσικό ταξίδι στον Ζυγό.

Η Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στον Ζυγό
*Ο Ζυγός θα παραμείνει κλειστός την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Η Τάνια Τσανακλίδου και η μουσική παρέα της θα επιστρέψουν στις "επάλξεις" του Ζυγού κανονικά από τις 11 Νοεμβρίου.

Θυμωμένη και συγκινητική, ορεξάτη και δυναμική, η Τάνια Τσανακλίδου ακονίζει το… μικρόφωνό της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αθηναϊκή σκηνή για να μας χαρίσει όμορφες μελωδικές νύχτες στον Ζυγό.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα ξεκινήσει το χειμερινό της μουσικό ταξίδι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, «εφορμώντας» στην Πλάκα «για να γλυκάνει την ψυχή μας, να χαρίσει στίχους στην αγανάκτησή μας και να ξυπνήσει τα συναισθήματα εκείνα που η κάθε μέρα μας κλέβει», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της σκηνής του Ζυγού.

Στο πλευρό της Τάνιας, τα Παρασκευοσάββατα στον Ζυγό θα βρίσκεται εκλεκτή παρέα, για να την συνοδεύσει μουσικά και… υποκριτικά. Η αγαπημένη «Γυναίκα της Πάτρας» Ελένη Κοκκίδου, εξαιρετική ηθοποιός με βελούδινη φωνή θα είναι δίπλα της όχι μόνο για να «μας τα πει» αλλά και για να τραγουδήσει, ενώ ο Κώστας Θωμαϊδης, με το μαντολίνο και την στεντόρια φωνή του θα «παίξει» επί σκηνής με την Τάνια, την παιδική του φίλη.

Τραγούδια και μουσικές από το χτες και το σήμερα, από το θέατρο και τον κινηματογράφο, και από τον Κουρτ Βάιλ μέχρι τον Άκη Πάνου θα ηχούν κάθε Παρασκευή και Σάββατο από την πιο μελωδική τριάδα της αθηναϊκής νύχτας με τον τίτλο «εΦΑΙΔΡΙΑ». Και όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε μειωμένες τιμές (η τιμή της εισόδου θα είναι στα 10 και 20 ευρώ χωρίς την υποχρέωση κατανάλωσης ποτού).

Μέχρι να κατηφορίσουμε προς τα πλακόστρωτα της Πλάκας και να ακούσουμε από το στόμα της Τάνιας τις «Μοίρες», το «Γερνάω Μαμά» και τα υπόλοιπα κομμάτια της που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ακροατή, κάνουμε «προπόνηση» απολαμβάνοντάς την στο παρακάτω video, διαβάζοντας παράλληλα όσα λέει γι’ αυτή ο συνεργάτης της Νίκος Σούλης, που επιμελήθηκε την σκηνοθεσία και τα κείμενα της παράστασης: «Ατίθαση γυναίκα, με την μορφή του πάθους στη ματιά της. Πρόωρα τραγούδησε “γερνάω” και τώρα μεγάλη πια ζει την εφηβεία της ωριμότητας. Μια θεατρίνα από φυσική κατασκευή, έτσι γεννήθηκε, ντυμένη Πιάφ, εκτονώνει τον Μικ Τζάγκερ από μέσα της».



εΦΑΙΔΡΙΑ
Πληροφορίες:

Αντώνης Ανδρέου Τρομπόνι
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης Τύμπανα
Σωτήρης Λεμονίδης Πλήκτρα
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας Κιθάρα
Παναγιώτης Τσεβάς Ακορντεόν
Κείμενα / σκηνοθετική επιμέλεια Νίκος Σούλης
Επιμέλεια φωτισμού Περικλής Μαθιέλης
Επιμέλεια ήχου Δημήτρης Καρπούζας
Επιμέλεια παραγωγής Γιώργος Λεμπέσης

Πρεμιέρα: 14/10
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.30 μμ
ΖΥΓΟΣ Κυδαθυναίων 22 – Πλάκα, τηλ: 210-3241610
Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ (για τους καθήμενους)
10 ευρώ (για τους όρθιους)
Δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση ούτε άλλη οικονομική επιβάρυνση
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v