House Band: Ροκάροντας στον Σταυρό του Νότου

Ένα κεφάτο, ροκ πρόγραμμα παρουσιάζει η νεανική House Band του Σταυρού του Νότου, ανοίγοντας τον χορό των μουσικών σκηνών. Πήγαμε στην πρεμιέρα και μεταφέρουμε εντυπώσεις.
House Band: Ροκάροντας στον Σταυρό του Νότου
της Φιλουμένας Ζλατάνου

Ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε την έλευση του φθινοπώρου είναι με ένα πολύ δυνατό live στο Club του Σταυρού του Νότου, όπου η ανανεωμένη House Band, μας καλεί από την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 του μήνα να απολαύσουμε πολύ καλή μουσική, από νέες φωνές που... το λέει η ψυχούλα τους.

Είναι γνωστή η ιστορία της House Band, καθώς χρόνια τώρα αποτελεί φυτώριο νέων ταλέντων και από το πάλκο του Club έχουν περάσει αρκετοί από τους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της νέα γενιάς που πλέον κάνουν προσωπικές καριέρες με μεγάλη επιτυχία. Η συνταγή είναι απλή: Προσεκτική επιλογή φωνών που μπορούν να σταθούν και στο ελληνικό και στο ξενόφωνο πρόγραμμα, μία μπάντα που ροκάρει εξαιρετικά και καλή ροή με τραγούδια δεμένα μεταξύ τους πολύ πετυχημένα.

Οι Σταύρος Μιχαλακάκος, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιάννης Βενιαμίν, Γιάννης Βογιατζής και Marieke Meijer παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το ευρύ μουσικό φάσμα του ελληνικού και ξένου ροκ ρεπερτορίου, με διασκευές από rock, funk, blues. Καλωσορίζοντας το κοινό με το Welcome to the show του Παύλου Σιδηρόπουλου, έμπλεξαν έντεχνα παλιό και καινούριο ροκ με ελληνικά τραγούδια.

Ακούσαμε απρόσμενες επιλογές όπως «Της λήθης το Πηγάδι», «Σ’ έχω βρει και σε χάνω» εν μέσω «Aerials» των System of a Down και «This is how you remind me» των Nickelback. Με πολύ διάθεση και δυναμικές ερμηνείες ταρακούνησαν το κοινό, στις πρώτες συναυλίες σε κλειστό χώρο.

Στα ατού της βραδιάς η τρομερά δεμένη μπάντα που αποτελείται από τους εξαιρετικούς Πάνο Σαρδέλη στα τύμπανα, Βίκτωρα Κουλουμπή στο μπάσο, Θωμά Πυρομάλη στα πλήκτρα και Διονύση Κωνσταντίδη στην ηλεκτρική κιθάρα. Ένας από τους μεγάλους "άσους" του Σταυρού του Νότου, που θα μας ψυχαγωγεί ακόμα κι όταν τα μεγάλα προγράμματα τελειώνουν, καθώς ξέρουμε ότι θα περάσουμε καλά.

Η μόνη γκρίνια αφορά τον ήχο στα πλαϊνά του μαγαζιού, καθώς νιώθεις τις μποτιές και τα μπάσα να σε διαπερνούν, συχνά όχι με ωραίο τρόπο.

Εντέλει απολαύσαμε ένα πολύ καλό ροκ πρόγραμμα, με ωραίες φωνές σε ένα μαγαζί που μας έχει συνηθίσει σε υψηλής αισθητικής προγράμματα.

Info:
Σταυρός του Νότου Club - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Είσοδος: 10€ με ποτό

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v