Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής: R’m’B στου Παπάγου

Η Έλλη Πασπαλά συναντά τον πιανίστα Τάκη Φαραζή, και μαζί μας ταξιδεύουν σε "Ουράνια τόξα, φεγγάρια και ποδήλατα", αποτίοντας φόρο τιμής στην αμερικανική μουσική σκηνή περασμένων δεκαετιών. Κερδίστε προσκλήσεις.
Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής: R’m’B στου Παπάγου
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 16/9 είναι οι: Έφη Πολίτη, Αναστασία Σκεύη, Νίκος Μανωλόπουλος, Γιώργος Χατζηλίας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Η Έλλη Πασπαλά συναντά τον εξαιρετικό πιανίστα Τάκη Φαραζή για μία ξεχωριστή παράσταση με τον εύγλωττο τίτλο Rainbows, Moons and Bicycles (R’m’B) την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού στο Κηποθέατρο Παπάγου. Μία από τις πιο καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η οποία εκτός από τις συνεργασίες της με όλους τους σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς της χώρας, διαθέτει μία ευρεία ρεπερτοριακή γκάμα και εκρηκτική σκηνική παρουσία. Ποιος δε θυμάται την Έλλη να καθηλώνει τραγουδώντας το «Temptation» του Tom Waits, ή να συγκινεί με το «Λευκό μου Γιασεμί» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και να μαγεύει με τα ανατολίτικα κομμάτια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα;

Ο δεξιοτέχνης της τζαζ Τάκης Φαραζής είναι παλιός της γνώριμος και είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή, «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει. Ουράνια τόξα, φεγγάρια και ποδήλατα είναι ο τίτλος μίας μουσικής παράστασης αφιερωμένης σε αμερικανικά standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα.

Με τραγούδια όπως το Somewhere over the Rainbow, Moonriver και Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στο Cry me a river, Nature boy και Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους τους τούς Tom Waits, Van Morrison, Joni Mitchell, Leon Russell, Rufus Wainwright, Henry Mancini, George Gershwin και Cole Porter.

Οι δύο καλλιτέχνες διαθέτουν την παιδεία και τη δεινότητα να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα διαφορετικό, αφήνοντας μας την αίσθηση ότι δε βρισκόμαστε στο Κηποθέατρο αλλά σε κάποιο θέατρο της Αμερικής, μιας άλλης πιο αθώας και αισθαντικής εποχής. Η Έλλη με το μοναδικό της τρόπο θα ερμηνεύσει τραγούδια της αμερικάνικης κουλτούρας την οποία έχει ζήσει στον πυρήνα της, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί, και ο Φαραζής θα μας μαγέψει με το βελούδινο παίξιμό του. Μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

Info:
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 20.45
στο Κηποθέατρο Παπάγου (Οδός Κορυτσάς, 6η στάση)

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
www.ticketservices.gr  
- Δημοτική Κοινότητα Παπάγου – Γραφείο Φεστιβάλ
Αναστάσεως 90, Τηλ.: 213 2027186-7 (Εργάσιμες ημέρες: 08:00 – 14:00)
- Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ
Μεσογείων 230 – Χολαργός, Τηλ.: 210 6528301 & 3 (Εργάσιμες ημέρες & ώρες)
- Ταμείο Κηποθεάτρου
Τηλ.: 210 6520412 (την ημέρα της παράστασης από τις 6.30 μ.μ.)

Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v