10 φορές που οι Έλληνες τράπερ το παράκαναν

Oι Έλληνες τράπερ έχουν μάθει να προκαλούν μα υπάρχουν κάποιες φορές στην καριέρα τους, που το πήγαν ένα βήμα πιο μακριά.
10 φορές που οι Έλληνες τράπερ το παράκαναν
Εδώ και λίγα χρόνια το τραπ στην Ελλάδα μετρά βραβεία, αμέτρητα πάρτι, εκατομμύρια views στο YouTube –σκαρφαλώνοντας στην κορυφή των trendings-,  δημοσιότητα και τρομερή δημοφιλία ειδικά στις ηλικίες κάτω των 18. Παράλληλα, δέχεται και τρομερό hate από αυτούς που εγείρουν –δικαιολογημένα κάποιες φορές- ενστάσεις για τους προκλητικούς, σεξιστικούς και ομοφοβικούς στίχους που υπάρχουν σε αρκετές από τις επιτυχίες του είδους στη χώρα. Χωρίς μπούμερ διάθεση θα μιλήσουμε για εκείνες τις φορές που οι Έλληνες τράπερ το παράκαναν, προκαλώντας το κοινό χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Thug Slime τραγουδά με 10χρονη: «Της αρέσουν οι εγκληματίες»

@stefanosdamianidis ποιος γονιός και γιατί να θέλει το  κορίτσι του να «τραγουδάει» στην αγκαλιά ενός #τ#τραπερβγαίνει έξω μόνο με αλήτες, τις αρέσουν μόνο οι εγκληματίες…» Θόλωσα το βίντεο γιατί πραγματικά ντράπηκα… όμως δυστυχώς κυκλοφορεί και αθόλωτο! #thugslime ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Damianidis


Σε βίντεο που ανέβηκε στο tik tok και προκάλεσε κακό χομό ο τράπερ  Thug Slime φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά του μια 10χρονη και τραγουδάνε μαζί τους στίχους από το κομμάτι «Αλήτισσα», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται το: «της αρέσουν οι εγκληματίες, βγαίνει έξω μόνο με αλήτες».

Snik vs Light στα Mad Video Music Awards 2019



Την ώρα που η Καίτη Γαρμπή ξεσήκωνε το κοινό των Mad Music Video Awards το 2019 οι Snik και Light αντάλλαξαν κάποιες μπουνιές για να μετρήσουν ποιος την έχει μεγαλύτερη, την άτιμη δημοφίλια κι αξίζει να ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος Έλληνας τράπερ.

Snik vs Light στα Mad Video Music Awards 2022



Για άγνωστη αιτία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων Mad Video Music Awards, ο Light σηκώθηκε από τη θέση του, και προχώρησε με άγριες διαθέσεις προς το σημείο που καθόταν ο Snik. Οι δυο τους αρπάχτηκαν αμέσως, ενώ στη μάχη μπήκε και η «προσωπική φρουρά» και των δυο πλευρών με αποτέλεσμα να πέσουν μπόλικες ψιλές, την ώρα που στο μικρόφωνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου καλούσε αμφότερους να ηρεμήσουν.

Ο Snik κάνει λαμπόγυαλο club στην Κατερίνη

 

Μπουνιές, κλωτσιές, ιπτάμενες καρέκλες και σκαμπό, διαλυμένα τραπέζια, μπουκάλια και ποτήρια που έγιναν θρύψαλα κι άλλα πολλά τέτοια καταστροφικά συνέβησαν σε club της Κατερίνης που εμφανιζόταν ο Snik, όταν ο τελευταίος μαζί με τη «φρουρά» του παίξανε ξύλο με τους θαμώνες του μαγαζιού.

Ο Thug Slime χαστουκίζει φαν ενώ τραγουδούσε



Ο Thug Slime βρισκόταν σε ένα κλαμπ για να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό του. Aφού άνοιξε beef με έναν οπαδό του έπειτα τον χαστούκισε. Ο φαν αντέδρασε και μετά σημειώθηκε άλλη ια σύρραξη με κλωτσομπουνίδια.

Ο Trannos που κυκλοφορεί κι οπλοφορεί



Ο τράπερ που έγινε #1 trending στο ελληνικό YouTube με το Madame συνελήφθη πριν λίγους μήνες για παράνομη οπλοκατοχή. Κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ τρομαγμένος και δεν μιλούσε καθόλου όταν τον συνέλαβαν, έπειτα όταν αφέθηκε ελεύθερος ανέβασε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο χλεύαζε τους αστυνομικούς που δεν βρήκαν και το άλλο όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του.

Ο Light πέταξε μπουκάλι σε οπαδό του ενώ βρισκόταν on stage



O Light συχνά πυκνά προκαλεί το κοινό του, ωστόσο πριν από τρία χρόνια το τερμάτισε, ενώ βρισκόταν on stage και τραγουδούσε playback μια από τις επιτυχίες του. Συγκεκριμένα εκνευρίστηκε με έναν από τους fans στο κοινό και αφού τον έβρισε του πέταξε ένα μπουκάλι κατά πρόσωπο.  

Τα ναρκωτικά τα φυσίγγια και τα τσεκούρια του Light



Τον Δεκέμβριο του 2021 ο Light οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, αφού συνελήφθη μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του.  Εκεί βρέθηκαν χάπια, σακουλάκια με ινδική κάνναβη, δύο φυσίγγια, δύο σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένας αστυνομικός φάρος, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών και ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ.

To breakdown του Sin Boy



Ο Sin Boy με το «Mama» και το «Gigi» έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών στο YouTube κι έγινε βασικό θέμα συζήτησης στην ελληνική τηλεόραση και το διαδίκτυο. Κάποια στιγμή ο τράπερ έπαθε ένα breakdown, με αποτέλεσμα να ανεβάζει ένα σωρό απονενοημένα stories που έμπλεκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον σατανά J Balvin, τον Drake κι άλλους πολλούς, σε ένα παραληρηματικό λόγο.

Bonus: oι φανς του Mad Clip που κατέστρεψαν τάφο την ημέρα της κηδείας του

Ο θάνατος του Mad Clip σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα βύθισε στο πένθος όλη την ελληνική τραπ. Ωστόσο την ημέρα της κηδείας του γνωστού τράπερ, οι φανς του προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές σε τάφο στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, στην προσπάθεια τους να βγάλουν φωτογραφία κοντά στο φέρετρο του νεκρού. Το γεγονός προκάλεσε μόνο αποτροπιασμό και καταδικάστηκε σχεδόν από όλους τους τράπερς. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v