H Mariah Carey ανέβασε το βίντεο που φέρνει τα Χριστούγεννα πιο κοντά

Είναι επίσημο κυρίες και κύριοι, η Mariah Carey βγαίνει από την κατάψυξη και μας υπενθυμίζει όπως μόνο εκείνη ξέρει ότι τα Χριστούγεννα έρχονται.
H Mariah Carey ανέβασε το βίντεο που φέρνει τα Χριστούγεννα πιο κοντά
Χριστούγεννα χωρίς Mariah Carey δεν γίνονται και αυτό το ξέρει πολύ καλά η δημοφιλής αοιδός, η οποία με αφορμή τον τελειωμό του Halloween ανέβασε ένα βίντεο που μετράει αντίστροφα, ενώ κάνει ποδήλατο ντυμένη μάγισσα και ξαφνικά μεταμορφώνεται σε βασίλισσα των Χριστουγέννων.

«Ήρθε η ώρα», λέει στο κλιπ, σηματοδοτώντας επίσημα το τέλος της… τρομακτικής σεζόν του Halloween και την ανεπίσημη έναρξη της εορταστικής.

Όπως θα περίμενε κανείς, το επιτυχημένο τραγούδι έχει ήδη βρει τον δρόμο του πίσω στα τσαρτ του iTunes Top 100 των ΗΠΑ, λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια πρόκειται να ξεκινήσει την εορταστική μίνι περιοδεία της «Merry Christmas to All» τον επόμενο μήνα, η οποία αποτελείται από τέσσερις συναυλίες συνολικά στη Νέα Υόρκη και το Τορόντο.

Το τουρ είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί για δύο συναυλίες, ωστόσο, η τραγουδίστρια πρόσθεσε μερικές ακόμη ξεκινώντας από τις 9 Δεκεμβρίου στο Τορόντο, όπου θα εμφανιστεί επίσης στις 11 Δεκεμβρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v