Οι καλύτερες συναυλίες που θα δούμε τον Σεπτέμβρη

Πιάνουμε ξανά θέση πρώτη σειρά στο κάγκελο για να δούμε τις καλύτερες συναυλίες του Σεπτεμβρίου που θα γίνουν στις γειτονιές της Αθήνας.
Οι καλύτερες συναυλίες που θα δούμε τον Σεπτέμβρη

Το καλοκαιράκι πέρασε ημερομηνιακά, όμως ο υδράργυρος παραμένει ψηλά δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους. Ο Σεπτέμβρης έχει πολλές συναυλιακές επιλογές που περιμένουμε με το εισιτήριο στα δόντια. Βλέπεις, το καλοκαίρι καλομάθαμε μιας και νιώσαμε πως επιστρέψαμε στην pro-covid εποχή, συναντώντας φίλους κι αγαπημένους καλλιτέχνες στα λάιβ και τα φεστιβάλ που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Ραντεβού πρώτη σειρά κάγκελο λοιπόν, ή λίγο πιο πίσω αν το κορμί σου δεν βαστάει τόσο πια. Άλλωστε η ψυχή μας νοιάζει.

Ο Goran Bregovic στο City Garden Festival

7 Σεπτεμβρίου

Ο Goran Bregovic θα στήσει ένα πολυπολιτισμικό μουσικό πανηγύρι στο City Garden Festival παρουσιάζοντας μια παράσταση που είναι ξεκάθαρα ένα χωνευτήρι ήχων από όλη την καριέρα του.

Το σετ του περιλαμβάνει τις πιο διάσημες στιγμές του από το παραδοσιακό «Ederlezi» και τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το «Mesecina» και το «Kalasnjikov» αλλά και το υπέροχο «Ausencia» από το «Undergound» και φυσικά μελωδίες που ντύθηκαν με ελληνικούς στίχους και έγιναν αγαπημένα τραγούδια όπως «Το Βενζινάδικο» ή το «Θεός αν είναι» και το «Παραδέχτηκα»

Εισιτήρια εδώ

Η Νατάσα Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων

8 Σεπτεμβρίου

Η φωνή της έχει στιγματίσει πολλά από τα βράδια μας. Τα τραγούδια της συντροφεύουν τις στιγμές μας και γίνονται ιδανικό σάουντρακ. Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, μας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές. Δεν γίνεται να λείψεις εσύ.

Εισιτήρια εδώ 

Oι 1000mods στην Τεχνόπολη

10 Σεπτεμβρίου

Οι Χιλιομοδίτες σκάνε μύτη στην τεχνόπολη για μια «vindage» ροκ βραδιά από αυτές που μας έχουν συνηθίσει, αποδεικνύοντας γιατί θεωρούνται το καμάρι της ελληνικής stoner/desert/heavy/younameit rock σκηνής σε όλη την Ευρώπη. Το συγκρότημα στοιβάζει τους ενισχυτές του, για να παρουσιάσει τον τελευταίο αριστουργηματικό του δίσκο Youth of Dissent για πρώτη φορά όπως του αρμόζει.

Εισιτήρια εδώ 

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη

11 Σεπτεμβρίου

O Σωκράτης Μάλαμας μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα θα εμφανιστεί στην Τεχνόπολη για να μας δώσει τη θερινή μουσική ανάμνηση που χρειαζόμασταν. Να πας από νωρίς με την παρέα σου, γιατί ο χώρος θα πλημμυρίσει από τους χιλιάδες φανς του όπως συμβαίνει σε κάθε συναυλία του σπουδαίου ερμηνευτή.

Εισιτήρια εδώ 

Ο Γιάννης Αγγελάκας στην Τεχνόπολη

15 Σεπτεμβρίου

Σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο "Έχω κέφια"), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για λάιβ σε... θερμοκρασία βρασμού. Η συναυλία της Τεχνόπολης θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της περιοδείας του Γιάννη μας, που θα χωρέσει τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του σε μια συναυλία με πολύ χοροπηδητό!

Εισιτήρια εδώ 

Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα στο Κατράκειο

15 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση γιγάντων στο Κατράκειο μοιραία με Εισβολέα και Χατζηφραγκέτα σε μια βραδιά που περιμέναμε καιρό. Άχαστη συνεργασία που θα συμπαρασύρει όλους τους παρευσρισκόμενους στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς αμφότερων των μουσικών σχημάτων που θα ανέβουν στη σκηνή. Δεν χάνεται.

Εισιτήρια εδώ

Ο Αsaf Avidan στο Ηρώδειο

22 Σεπτεμβρίου

Δε χρειάζεται να το φανταστείς. Μπορείς να το ζήσεις. Ο Asaf Avidan έρχεται στο Ηρώδειο στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 και φέρνει έναν μουσικό κόσμο που είναι γήινος, πραγματικός, γεμάτος κανονική ζωή και γι’ αυτό εξωπραγματικά μαγικός. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, σε έναν μαγευτικό χώρο υπόσχονται ένα βράδυ, από εκείνα που θα θυμάσαι και θα αναπολείς για χρόνια.

Εισιτήρια εδώ 

Βelle and Sebastian στο Anodos Live Music Stage

23 Σεπτεμβρίου

Η indie καρδούλα μας θα χτυπά χαρούμενα στις 23 Σεπτεμβρίου καθώς οι Belle and Sebastian θα εμφανιστούν στην χώρα μας, φέρνοντας στις αποσκευές του όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια.Το συγκρότημα από τη Γλασκόβη με την πολύχρονη πορεία γεμάτη εξαίσια album και γλυκόπικρες μουσικές ιστορίες, ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο το ανανεωμένο Anodos club της οδού Πειραιώς.

Εισιτήρια εδώ 

Οι Jethro Tull στο Θέατρο Βράχων

23 Σεπτεμβρίου

Οι Jethro Tull θα εμφανιστούν στο πλαίσιο του  Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων 2022", επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά γιατί θεωρούνται από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στον σκληρό ήχο. Η ιαχή Ίαν Άντερσον άρχοντα παίξε φλάουτο και πάρε μας τα υπάρχοντα θα απλωθεί σε όλη την Αθήνα εκείνη τη μέρα.

Εισιτήρια εδώ

Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο

24 Σεπτεμβρίου

Κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada  επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα. Οι σκοτεινοί Νορβηγοί ροκ πρίγκιπες επιστρέφουν σε μια βραδιά που είναι βέβαιο πως θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας. Άλλωστε το σκοτάδι των Madrugada είναι γοητευτικό, τρυφερό, οικείο. Δεν σε τρομάζει. Σε προστατεύει. Μια μυσταγωγική λάιβ μουσική εμπειρία από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Εισιτήρια εδώ 

Ο Eros Ramazzotti στο Ηρώδειο

27 Σεπτεμβρίου

Μύρισε Eros στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού μόλις ανακοινώθηκε η συναυλία του Ιταλού σούπερ σταρ κάτω από την Ακρόπολη. «Επέλεξα αυτές τις συναυλίες για να γιορτάσω καλύτερα τα νέα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, συνδυάζοντας κάθε φάση αυτής της δουλειάς και παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση του νέου άλμπουμ» δήλωσε ο Eros σχετικά αυξάνοντας την ανυπομονησία μας.

Εισιτήρια εδώ

Ο Shigeru Umebayashi στο Ηρώδειο

28 Σεπτεμβρίου

Αν κοιτάξεις την καριέρα του Umebayiashi, είναι βέβαιο πως θα σου ξεφύγουν αρκετά επιφωνήματα θαυμασμού. Μιλάμε άλλωστε για τον συνθέτη της αριστουργηματικής μουσικής των ταινιών «2046», «Ιπτάμενα Στιλέτα», «In the Mood for Love», «Η Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού», «Hannibal: Rising». Ο Shigeru της καρδιάς μας έρχεται λοιπόν σε μία και μοναδική εμφάνιση, για να μοιραστεί με το ελληνικό κοινό την απόλυτη μουσική αισθητική εμπειρία. Από τα άχαστα του φετινού Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια εδώ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v