Οι συναυλίες του Αυγούστου

Τα μουσικά φεστιβάλ δίνουν ραντεβού για του χρόνου, αλλά ο Αύγουστος έχει αρκετές συναυλίες για να την περάσεις φίνα.
Οι συναυλίες του Αυγούστου
Μετά από δύο χρόνια συναυλιακής και φεστιβαλικής ανομβρίας, φέτος του δώσαμε και κατάλαβε μιας και ζήσαμε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες λάιβ μουσικές χρονιές ever. Tα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας (Release, Ejekt, AthensRocks, Rockwave) έχουν ρίξει πια την αυλαία τους, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου, με την ελπίδα ενός ακόμη πιο χορταστικού line up. Αν ξώμεινες ωστόσο στην Αθήνα αυγουστιάτικα δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι, μιας και υπάρχουν συναυλίες για να το ζήσεις με την ψυχούλα σου.

Ηλίας Καρελλάς, Αρετή Κετιμέ, String Demons, Burger Project στο Σινέ Γαλάτσι

24 Αυγούστου

Με μια ολοκαίνουρια ματιά, ο «Ερωτόκριτος» ζωντανεύει σε μία παράσταση με ταλαντούχους ηθοποιούς και μουσικούς που μας αφηγούνται το πιο διάσημο παραμύθι για την αγάπη, με φόντο ένα ευρηματικό σκηνικό, περίτεχνες γιγαντοφιγούρες και μαγικές σκιές. Ο Ηλίας Καρελλάς με επίτιμους καλεσμένους την Αρετή Κετιμέ, τους String Demons και τους Burger Project στήνει μια μουσική βραδιά που θα θυμόμαστε καιρό.

Εισιτήρια εδώ

Η Marseaux στο Faliro Summer Theater

28 Αυγούστου

Ένα από τα πιο hot ονόματα της ακμάζουσας ελληνικής μουσικής σκηνής σε μια μεγάλη συναυλία.

Είτε είστε οπαδός των εθιστικών της dance hits, είτε των πιο έντεχνων εγκάρδιων τραγουδιστικών στιγμών της, ετοιμαστείτε: Η Marseaux φέρνει το bitchy pop attitude της σε σκηνές ανά την Ελλάδα, με σκοπό να αναταράξει τα dancefloors.

Εισιτήρια εδώ

Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

29 Αυγούστου

Για πάντα… μύθος τιτλοφορείται η μουσική παράσταση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο κι αναρωτιόμαστε αν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός τίτλος για να περιγράψει όσα θα δούμε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 29 Αυγούστου. Mια μεγαλειώδης μουσική εμπειρία που θα μαγέψει το κοινό, με την συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ» υπό την μουσική διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη.

Τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευθούμε, να συγκινηθούμε.

Εισιτήρια εδώ

O Kώστας Χατζής στο City Garden Festival (στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater)

29 Αυγούστου

Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά, θα τραγουδούν όσοι τυχεροί βρεθούν στο City Garden Theater στις 29 Αυγούστου για να απολαύσουν τον Κώστα Χατζή σε μια υπέροχη συναυλία.

Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ο Χατζής ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε αφηγηματικά τραγούδια που εξέπεμψαν κοινωνικά μηνύματα και συμβολισμούς.

Μια πορεία, εδώ και έξι δεκαετίες, γεμάτη  από τραγούδια που είναι πλέον «κλασικά»:  «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Εισιτήρια εδώ 

Πυξ Λαξ στο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω

30 Αυγούστου

Σήμερα που η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητά της, οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες, τις διαχρονικές μας αξίες, τη σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που συνδέει ήχο και λόγο. Που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται. Μια βραδιά γεμάτη με τις χιλιοτραγουδισμένες επιτυχίες των Πυξ Λαξ που προσμέναμε καιρό.

Εισιτήρια εδώ

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers στο Βεάκειο

31 Αυγούστου

Οι δύο παγκόσμια αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από 11 κορυφαίους μουσικούς μας υπόσχονται ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο. Ένα πρόγραμμα με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια - κάθε εποχής - από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές μα και αγαπημένα ελληνικά, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Εισιτήρια εδώ

Locomondo στο Faliro Summer Theater

31 Αυγούστου

Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού. H φάση θα είναι: «Θέλω να είσαι εκεί» για να τραγουδήσουμε πως «Δεν Κάνει κρύο στην Ελλάδα».

Εισιτήρια εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v