Οι συναυλίες του Ιουνίου έστω και καθιστοί

Αυτές είναι οι συναυλίες του Ιουνίου που ανυπομονούμε να δούμε και δεν μας νοιάζει καθόλου που θα τη βγάλουμε στο καθιστό.
Οι συναυλίες του Ιουνίου έστω και καθιστοί

Τα καλά τα χρόνια προ κορωνοϊού θα έβρισκες αρκετούς που θα γκρίνιαζαν με την υπερπληθώρα συναυλιακών επιλογών που υπήρχαν κάθε εβδομάδα στη χώρα, λέγοντας «καλά, όλοι φέτος αποφάσισαν να παίξουν». Η πανδημία, τα λοκντάουν κι οι λοιπές απαγορεύσεις ωστόσο μας στέρησαν ακόμη και τη δυνατότητα να πιούμε έστω έναν καφέ μετά μουσικής για πολλούς μήνες, πόσο μάλλον να δούμε μια συναυλία και να ακολουθήσουμε έστω και ψιθυριστά τον σκοπό και τον ρυθμό των αγαπημένων μας τραγουδιών.

Πλέον νιώθουμε εξαιρετικά χαρούμενοι που δειλά δειλά ξεκίνησαν οι συναυλίες στην πόλη, με τους όποιους περιορισμούς υπάρχουν (καθολική χρήση μάσκας, καθήμενο κοινό, χωρητικότητα στο 50%). Η χαρά μας είναι μεγάλη όπως ειδικά για τις παρακάτω συναυλίες, που ανυπομονούμε να δούμε μέσα στον Ιούνη.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο

Σάββατο, 12 Ιουλίου ο αιώνιος έφηβος κι αγαπημένος μας ροκάς θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό του Κατράκειου Θεάτρου, με σκοπό να δώσει μια αξέχαστη συναυλία, από εκείνες που συνηθίζει. Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή του διάθεση.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και τις φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Εισιτήρια εδώ

Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος (14 & 15 Ιουνίου)

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, επιστρέφει μετά το πανδημικό συναυλιακό κενό, με δύο εμφανίσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό από τους χιλιάδες της fans. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής!

Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Τα φώτα σχεδιάζει ο Μενέλαος Ορφανός, ενώ τον ήχο επιμελούνται ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Αργύρης Λιανός.

Eισιτήρια εδώ αλλά και στο ταμείο του Θεάτρου 

Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Rooftop του Gazarte (14,15, 17 & 18 Ιουνίου)

Μια από τις πιο ερωτικές κι αγαπημένες μας φωνές επιστρέφει σε μια από τις πιο όμορφες ταράτ Άλλαξαν οι εποχές, ελπίζω όχι για πάντα, και αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ας βρεθούμε στον ίδιο χρόνο’’ μας είχε πει στη livestreaming εμφάνιση του, αποζητώντας την άμεση και ζωντανή επαφή με το κοινό. Τώρα ο χώρος και ο χρόνος συμβαδίζουν και θα μας βρουν και πάλι όλους μαζί στην Ταράτσα του Gazarte!σες της πόλης, χαρίζοντας μας και πάλι τα τραγούδια του που τόσο μας είχαν λείψει.

Μετά τη μοναδική διαδικτυακή παρουσίαση του νέου solo project του από την κεντρική σκηνή του Gazarte, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί ξανά μαζί μας τις νέες ιστορίες του, αυτή τη φορά ζωντανά.

Εισιτήρια μπορείς να κλείσεις εδώ

Active Member στο Βεάκειο ( 16 Ιουνίου)

Το σπουδαιότερο ελληνικό Low bap συγκρότημα, θα συναντηθεί με τους πιστούς οπαδούς του στη σκηνή του πανέμορφου Βεάκειου Θεάτρου. Ένα ταξίδι με ρίμες και λούπες που κρατά κοντά 30 χρόνια και κρατά αναμμένη ακόμη τη σπίθα της δημιουργίας.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, θέατρο (!), παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις, παρεμβάσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με πολύ αγάπη και πολύ και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο.

Ως Active Member μετρούν 23 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists.

Εισιτήρια εδώ και στο ταμείο του Θεάτρου 

Anouar Brahem Quartet στο Ηρώδειο (17 Ιουνίου)

Δεν ξέρουμε πόσα γνωρίζεις για το ούτι, αλλά αν είσαι φαν του ήχου τότε είναι σίγουρο ότι γνωρίζεις τον παγκοσμίου φήμης βιρτουόζο Anouar Brahem, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην παγκόσμια μουσική.

Η δουλειά του συνδυάζει πλήθος μουσικών ιδιωμάτων, από την παραδοσιακή και την κλασική αραβική μουσική μέχρι την τζαζ, ενώ με το κουαρτέτο του έχει εξασφαλίσει μια εξέχουσα θέση στην τζαζ μουσική σκηνή. Στο Ηρώδειο θα παρουσιάσει ένα καινούργιο πρόγραμμα, που συνδυάζει αγαπημένα κομμάτια με την εκτέλεση νέων διασκευών.

Εισιτήρια εδώ

Η Ταράτσα του Φοίβου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Άλσος (17 Ιουνίου)

Ο λατρεμένος Φοίβος Δεληβοριάς στήνει όπως κάθε χρόνο το δικό του μουσικό πάρτι στην αγαπημένη μας ταράτσα και σε προσκαλεί σε μια βραδιά που θα θυμάσαι καιρό. Βάλτε λοιπόν εσείς τα μαγιώ, τα αντηλιακά και τα ψαθάκια, βάζουμε εμείς τις γρανίτες, τις παγιέτες και τους προβολείς και πάμε για «Summer in the City» αναψυκτηριακό και άναρχο, εορταστικό για χάρη της ίδιας της γιορτής.

Μαζί του ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασουλή , η Idra Kayne κι ο Φοίβος Ριμένας.

Επίτιμη καλεσμένη του η Ελεονώρα Ζουγανέλη με μουσικές εκπλήξεις από τη δισκογραφία της κι όχι μόνο.

Εισιτήρια εδώ

Εισβολέας στο Βεάκειο (17 Ιουνίου)

Διαχρονικός και με αμετάβλητη δυναμική, ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος Παπανικολός, βρίσκει πάντα τον δρόμο του προς κάτι νέο και ενδιαφέρον. Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που παραμένει τόσα χρόνια ριζωμένος βαθιά στις καρδιές των σκληροπυρηνικών οπαδών του, ενώ χάρη στις ασταμάτητες καλλιτεχνικές ανησυχίες και την αεικινησία του, δεν παύει να δημιουργεί καινούριους. Έτσι λοιπόν στις 17 του Ιούνη στο Βεάκειο θα στηθεί μια συναυλία που θα αποδείξει γιατί ο Εισβολέας παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς ράπερς της χώρας.

Εισιτήρια εδώ

Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη (22 Ιουνίου)

Το γελαστό κορίτσι μας επιστρέφει στην Τεχνόπολη για να στήσει μια υπέροχη feelgood βραδιά από εκείνες που μας έχει συνηθίσει και τόσο μας έλειψαν. Απολαυστική, δροσερή κι υπέροχη θα μας ταξιδέψει με τα άσματα που θα έχει φορτωμένα στη μπαγκαζιέρα της και πολύ καλά θα κάνει.

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!

Εισιτήρια εδώ

Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Άλσος (23 Ιουνίου)

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει μέσα του το καλοκαίρι, όπως έχουν αποδείξει τα τραγούδια κι η πορεία του στον χώρο μέχρι σήμερα. Φτιάχνοντας το ένα hit μετά το άλλο, μοιάζει το κατάλληλο soundtrack για μια αξέχαστη βραδιά μέσα στον Ιούνη. Ας γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι.

Eισιτήρια εδώ

Γιάννης Χαρούλης στο Κατράκειο (28 Ιουνίου)

Ένας ακόμη πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού, επιστρέφει συναυλιακά κάνοντας το κοινό του να μετρά μέρες μέχρι να εμφανιστεί στο Κατράκειο στις 28 Ιουνίου. Κι αν οι χοροί κι οι αγκαλιές προς ώρας απαγορεύονται, κανείς δεν θα μας στερήσει τα χιλιοτραγουδισμένα του άσματα παιγμένα στη σκηνή με νεύρο κι ένταση από εξαιρετικούς μουσικούς.

Εισιτήρια εδώ

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v