Κατηγορίες για live χρήση κοκαΐνης για τον νικητή της Εurovision

O τραγουδιστής των νικητών της Eurovision, Maneskin θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις μετά τις κατηγορίες για live χρήση κοκαΐνης στον τελικό.
Κατηγορίες για live χρήση κοκαΐνης για τον νικητή της Εurovision

Λογικά θα έχεις ακούσει το τραγούδι των Ιταλών Maneskin, Zitti E Buoni που κέρδισε δικαίως τη φετινή Eurovision. Aν δεν το έχεις ήδη κάνει, επιβάλλεται να του ρίξεις μια αυτιά καθώς πρόκειται για μια πρώτης τάξεως γκαζωμένη ροκιά, από αυτές που δεν μας είχε συνηθίσει ο δημοφιλής διαγωνισμός.



Ωστόσο από χθες έχει γίνει μεγάλος ντόρος από ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, στο οποίο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Νταμιάνο Ντέιβιντ φαίνεται πως κάνει χρήση κοκαΐνης. To συγκρότημα κι ο ίδιος ο Νταμιάνο αρνήθηκαν κατηγορηματικά το γεγονός κι όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση της EBU (διοργανώτριας της Eurovision) ο Ιταλός θα υποβληθεί εθελοντικά σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της EBU:

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v