7 δροσερές ρομαντικές κομεντί για τον Αύγουστο

Επτά υπέροχες, ανάλαφρες και… δροσιστικές ρομαντικές κομεντί που μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον Αύγουστο από τον καναπέ σας.
7 δροσερές ρομαντικές κομεντί για τον Αύγουστο
Η Όντρεϊ Χέπμπορν τραγουδά με μια κιθάρα το Moonriver. Ένας φρέσκος έρωτας ζει… 500 ημέρες καλοκαιριού. Η Μέριλιν Μονρό είναι πιο καυτή από ποτέ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται αφορμή για μία τρελή, όσο και ρομαντική συγκατοίκηση. Όλα αυτά, μέσα από επτά αισθηματικές κομεντί που θα σας… δροσίσουν αυτόν τον Αύγουστο. Βάλτε κλιματισμό, φτιάξτε ποπ κορν για δύο και καλή προβολή!

500 Days of Summer (2009)

Τι συμβαίνει όταν… 500 ημέρες καλοκαιριού φτάνουν στο τέλος τους; Στην περίπτωση της ταινίας, “Summer” λέγεται η κοπέλα – αλλά δεν πρόκειται για άλλη μια κλασική περίπτωση κοριτσιού που συναντά αγόρι και ερωτεύονται. Είναι ίσως η πιο γλυκιά εκδοχή σύγχρονου αστικού έρωτα, με δύο ακόμα πιο γλυκούς πρωταγωνιστές, την Ζόι Ντεσανέλ και τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Juno (2007)

Αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, μια έφηβη επιλέγει τη λύση της υιοθεσίας για το μωρό της. Αλλά μέχρι τον ένατο μήνα, πολλά μπορεί να αλλάξουν στη σχέση της με τον επίσης έφηβο μπαμπά του παιδιού. Ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όμως, μεταμορφώνεται σε μια ανάλαφρη, αναζωογονητική κομεντί, με υπέροχο σενάριο, μουσική και ερμηνείες – πρωταγωνιστεί η Έλεν Πέιτζ. Αυτό τον Αύγουστο, μπορούμε να απολαύσουμε την ταινία στα κανάλια Novacinema

Μερικοί το προτιμούν καυτό (1959)

Δύο μουσικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μιας μαφιόζικης δολοφονίας και, κυνηγημένοι από τους γκάνγκστερ, καταφεύγουν σε μια μικρή πόλη όπου μεταμφιέζονται σε γυναίκες για να γλιτώσουν. Μόνο που πέφτουν στα δίχτυα του έρωτα – ειδικά όταν εκεί βρίσκεται η σεξοβόμβα Μέριλιν Μονρό. Κλασική «καυτή» ρομαντική κωμωδία με τους Τόνι Κέρτις και Τζακ Λέμον.

Περπάτα, μην τρέχεις (1966)

Μια κοπέλα συμφωνεί, χωρίς να το πολυσκεφτεί, να μοιραστεί το διαμέρισμά της με έναν επιχειρηματία κι έναν αθλητή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 1964, αλλά δεν αργεί να το μετανιώσει. Αυτή η παλιά ρομαντική κομεντί συνδυάζεται περίφημα με το κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο οποίο βρισκόμαστε αυτό τον Αύγουστο, με τις δυνατές ερμηνείες από τον Κάρι Γκραντ, τον Τζιμ Χάτον και τη Σαμάνθα Έγκαρ. Την ταινία μπορούμε να την απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι στα κανάλια Novacinema

Πρόγευμα στο Τίφανις (1961)

Ανάλαφρη, γλυκιά, κομψή… Η Όντρεϊ Χέπμπορν που τραγουδά στη φεγγαράδα, με μια κιθάρα στο παράθυρό της το «Moonriver» είναι η πιο δροσιστική εικόνα που μπορούμε να φανταστούμε για ένα ζεστό αυγουστιάτικο βράδυ. Την ιστορία του όμορφου έρωτα μεταξύ της Χέπμπορν και του νέου γείτονά της σκηνοθετεί με μαεστρία ο Μπλέικ Έντουαρντς.

Η Γυμνή Αλήθεια (2009)

Ένας σκληροπυρηνικός τύπος της τηλεόρασης εισβάλλει στην καθημερινότητα μιας ρομαντικής παραγωγού και την κάνει άνω κάτω, προσπαθώντας να αποδείξει τις θεωρίες του για τις ανθρώπινες σχέσεις. Και κάπως έτσι, αυτή η μοντέρνα ρομαντική κομεντί τολμά να βάλει ένα ζευγάρι να μιλήσει ανοιχτά μεταξύ του για θέματα ταμπού μεταξύ των δύο φύλων. Περισσότερα θα δείτε στα κανάλια Novacinema, όπου θα προβληθεί η ταινία αυτόν τον Αύγουστο. 

Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ (1999)

Ανηφορίζουμε… προς τη Βόρεια Ευρώπη για να δροσιστούμε, και πίνουμε καφεδάκι στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου, μαζί με την πανέμορφη ηθοποιό που υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς και τον γοητευτικό βιβλιοπώλη που υποδύεται ο Χιου Γκραντ. Ένας «αταίριαστος» έρωτας γεννιέται αμέσως, και μαζί του, μία από τις κλασικότερες ρομαντικές κομεντί των τελευταίων ετών – η βασική ιδέα της οποίας θα γίνει και… ελληνική σειρά την ερχόμενη σεζόν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v