Τριανόν: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για θερινό

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσετε διπλά εισιτήρια για την σπαρταριστή κωμωδία Έρωτας α λα Ισπανικά στον κινηματογράφο Τριανόν.
Τριανόν: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για θερινό
Ένας από τους πιο αγαπημένους μας –και πιο ιδιαίτερους– θερινούς κινηματογράφους της πόλης, το θρυλικό Τριανόν που μετρά κάτι παραπάνω από μισό αιώνα ζωής (πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το μακρινό 1956) σας… κερνά την προβολή της Δευτέρας 4 Αυγούστου 2014. Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για όποια από τις δύο προβολές της ταινίας Έρωτας α λα Ισπανικά προτιμάτε (στις 21.00 ή στις 23.00).

Η υπόθεση της ταινίας

Ο Ραφαέλ είναι γεννημένος στη Σεβίλλη και περήφανος Ανδαλουσιανός. Ένα βράδυ θα γνωρίσει την Αμάια, μια όμορφη και δυναμική κοπέλα με Βάσκικη καταγωγή. Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, θα του κλέψει την καρδιά, ξεχνώντας στο σπίτι του, σαν μοντέρνα σταχτοπούτα, την τσάντα της. Αυτό είναι το καλύτερο άλλοθι για τον Ραφαέλ που θα ταξιδέψει στην περιοχή που μένει η Αμάια για να της την επιστρέψει. Παρότι η Αμάια δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να του χαρίσει άλλες νύχτες, η επιστροφή του σκληροπυρηνικού πατέρα της στην πόλη, θα της αλλάξει τα σχέδια, υποχρεώνοντας τον Ραφαέλ να υποδυθεί έναν ρόλο που δεν φανταζόταν ποτέ στη ζωή του.

Πληροφορίες
Συγγραφέας/είς: Ντιέγκο Σαν Χοσέ, Μπόρια Κομπεάγκα
Σκηνοθεσία: Εμίλιο Μαρτίνεζ Λάζαρο
Πρωταγωνιστούν: Κλάρα Λάγκο, Κάρα Ελετζέιλντ, Κάρμεν Μακί, Άιτορ Μάζο, Ντάνι Ροβίρα, Αλμπέρτο Λόπεζ, Αλφόνσο Σάντσεζ, Αίτζιμπερ Γκαρμέντια, Μίριαμ Καμπέζα
Διάρκεια: 98

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v