Σαν φθηνό σινεμά: Σινεφίλ προσφορές και εκπτώσεις

Οι κινηματογράφοι της πόλης γίνονται ακόμα πιο προσιτοί στο σινεφίλ κοινό με τιμές που δεν ξεπερνούν το φράγμα των 7€, εκπτώσεις και προσφορές για συγκεκριμένες ημέρες και πακέτα που συμφέρουν. Δείτε αναλυτικά τις πιο low budget… μεγάλες οθόνες της Αθήνας.
Σαν φθηνό σινεμά: Σινεφίλ προσφορές και εκπτώσεις
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Σίγουρα το downloading εκτός από τα Video Clubs έχει ‘χτυπήσει’ αρκετά και τις κινηματογραφικές αίθουσες και σίγουρα το σκεφτόμαστε πλέον για να πάμε κινηματογράφο ή δεν πηγαίνουμε τόσο συχνά όσο συνηθίζαμε. Όμως, εκτός του ότι η εμπειρία της σκοτεινής αίθουσας δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη του σκοτεινού… δωματίου, πλέον έχουμε και άλλους λόγους για να απολαύσουμε έβδομη τέχνη.

Συνοικιακοί κινηματογράφοι και multiplex κάνουν εκπτώσεις και προσφορές συγκεκριμένες ημέρες ή μειώνουν τη γενική είσοδο, με σκοπό να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους σινεφίλ. Θα τα καταφέρουν; Ο χρόνος θα δείξει. Εμείς δεν παύουμε πάντως να βλέπουμε θετικά τέτοιες ενέργειες.

Συνοικιακές εκπτώσεις…
 
Ιστορικά σινεμά σε πολλές γωνιές του κέντρου και των προαστίων έχουν ρίξει αισθητά τις τιμές τους, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να έχουμε την ευκαιρία να δούμε ταινίες ακόμα και με 4,5€ ανά εισιτήριο.

Στον κινηματογράφο Titania Cinemax , το εισιτήριο κοστίζει 5€, ενώ με την επίδειξη της κάρτας ανέργων το εισιτήριο μειώνεται στα 3€. Στο Ιντεάλ στην Πανεπιστημίου, κάθε Δευτέρα το εισιτήριο είναι 5€, ενώ Τρίτες και Τετάρτες 6€. Στο Άστυ η γενική είσοδος είναι 6€ κάθε μέρα, ενώ την ίδια τιμή βρίσκουμε και στην Έλλη στην Ακαδημίας. Στο Ααβόρα στη Νεάπολη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη βλέπουμε ταινίες με 6€ και στον Δαναό στην Αλεξάνδρας κάθε Τετάρτη η γενική είσοδος είναι 5€.

Ο Γαλαξίας στην Μεσογείων έχει γενική είσοδο της Τετάρτες 5€ για τις κανονικές ταινίες και 7€ για τις 3D προβολές, ενώ το αγαπημένο μας Αθήναιον στην Βασιλίσσης Σοφίας κάθε Τετάρτη ρίχνει το εισιτήριο στα 4,5€. Ο κινηματογράφος Όσκαρ στην Πατησίων έχει γενική είσοδο κάθε Τετάρτη στα 5€ και ο Ζέφυρος στην Ιουλιανού από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη ρίχνει το εισιτήριό του στα 6€. Γενική είσοδο στα 6€ έχει και το Τριανόν στην Βικτώρια.

Κατευθυνόμαστε προς Γκάζι μεριά, όπου και βρίσκουμε τον πολυχώρο του Gazarte με το άκρως συμπαθητικό κινηματογράφου του, στον οποίο κάθε Δευτέρα και Τρίτη βλέπουμε ταινίες με 4,5€. Στην Λεωφόρο Συγγρού ο σινεφίλ Μικρόκοσμος έχει γενική είσοδο της καθημερινές στα 6€, ενώ στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης το Ατλαντίς κάθε Τετάρτη ρίχνει την τιμή του εισιτηρίου στα 5€.

… και σινεφίλ προσφορές

Στο Nirvana Cinemax στην Βουλιαγμένης, αλλά και και σε όλους τους κινηματογράφους Cinemax, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στα δύο εισιτήρια το ένα είναι δωρεάν (είσοδος 8€). Το ίδιο ισχύει στο Αλεξάνδρα στην Πατησίων κάθε Δευτέρα (είσοδος 8€), στο Αελλώ Cinemax κάθε Τετάρτη και Πέμπτη (είσοδος 7€), στο Ίλιον στη Βικτώρια κάθε Τετάρτη (είσοδος 7€), στο Νανά στην Βουλιαγμένης κάθε Τετάρτη και Πέμπτη (7€) και στον Μικρόκοσμο κάθε Πέμπτη (8€). Άκρως ελκυστικό πακέτο τέλος, έχει το Παλλάς στο Παγκράτι (10€ για τρεις ταινίες).

Και τα multiplex έχουν ψυχή

Σε όλα τα Village Cinemas κάθε Τετάρτη, έχετε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, αρκεί να έχετε σύνδεση Cosmote, στέλνοντας ένα κενό μήνυμα στο 19019 με κόστος 1€. Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους αιθουσών πλην των GOLD CLASS, Comfort και 3D και με την προϋπόθεση να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Το εισιτήριο κοστίζει 7€.

Αντίστοιχη προσφορά έχουν και οι συνδρομητές Vodafone. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη έχετε ένα εισιτήριο δώρο στoυς κινηματογράφους Odeon, στέλνοντας CINEMA στο 54646 (0,50€ ανά sms). Για τις 3D προβολές με την αγορά ενός κανονικού εισιτηρίου, πληρώνετε το δεύτερο στην μισή τιμή. Η ίδια προσφορά της Vodafone ισχύει και για τα Ster Cinemas, με την διαφορά ότι δεν έχετε έκπτωση στις 3D ταινίες. Το εισιτήριο στα Odeon κοστίζει 7,50€ και στα Ster 6,50€.

Σημειώστε επίσης πως στους κινηματογράφους Odeon, μπορείτε να γίνετε μέλος του Club Cineφίλοι (δωρεάν) και με την κάρτα των μελών να έχετε έκπτωση στο εισιτήριο από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (6,5€) και στις 3D προβολές (9€). Μαζεύοντας «αστέρια» με κάθε σας αγορά εισιτηρίων (15 τις καθημερινές και 5 τα Σαββατοκύριακα), έχετε περαιτέρω εκπτώσεις σε εισιτήρια και σνακ. Περισσότερα εδώ. Οι κινηματογράφοι προσφέρουν έκπτωση και στους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ (6€ από Δευτέρα έως Παρασκευή). Τέλος, τα Ster Cinemas σας επιβραβεύουν αν είστε… γυναίκα, καθώς τις Τετάρτες έχετε το δεύτερο εισιτήριο δώρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v