ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Δωρεάν λογοτεχνικός περίπατος στη Στοά του Βιβλίου

Για τρίτη χρονιά, κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας έχουν την ευκαιρία να… βολτάρουν με ευρωπαίους συγγραφείς.

Δωρεάν λογοτεχνικός περίπατος στη Στοά του Βιβλίου

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση επαναλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά από την Ένωση Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μας καλεί να απολαύσουμε λογοτεχνικά έργα δια στόματος των ίδιων των δημιουργών τους.


Ο Λογοτεχνικός Περίπατος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 12 μέχρι τις 16.00 και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστούν έργα από τους ίδιους τους λογοτέχνες αλλά και ηθοποιούς και δημοσιογράφους, σε διάφορα σηµεία της Στοάς του Βιβλίου.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, θα γίνεται διαδοχική µετάφραση, ενώ η πώληση των βιβλίων στα ελληνικά γίνεται από τα βιβλιοπωλεία Public και των ξενόγλωσσων από το Λεξικοπωλείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2